Domů Zboží Od almabe

Zesilovač energií - ametyst chevron

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 8698885
Zobrazení: 104x
Vloženo: 22.7.2017
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen z velkého ametystu chevron,  v němž se krásně prolínají barvy, od světlé do tmavě fialové. Kámen měří cca 4 cm v průměru.

Korálky jsou též ametyst.

Celkově šperk měří 6,5 cm na výšku a 4,5 cm na šířku.

Zavěšen je na kvalitní kulaté černé kůži délky 45 cm + prodlužovací řetízek. 

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem. 

Ametyst chevron vznikal postupnou krystalizací z hydrotermálních roztoků, při které se s geometrickou pravidelností vylučuje bílý křemen a fialový ametyst. Odtud pochází i název chevron, kterým angličtina označuje ornament ve tvaru ,,V". Ametyst chevron tvoří krystaly a žíly v mateční hornině až několik desítek metrů pod zemí. Nachází se na severu Namibie, jeho těžba je však v současné době pozastavena a na trhu se objevuje vzácně.

Ametyst: Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. V jeho fialové barvě se harmonicky snoubí oheň životní síly a klidem duchovna. Pro svou barvu a vlastnosti byl uctíván téměř všemi národy .Ametyst je mezi křemennými krystaly nejkrásnější, váže se k němu mnoho legend a příběhů zdůrazňujících jeho magické schopnosti. Nejen pro svou magickou sílu je považován za symbol duchovní čistoty. Ametyst je kamenem meditace a inspirace, otevírá náš rozum ideálům, tvořivé inspiraci a intuici. Jeho energie posiluje vůli, potírá hněv, strach, a všechny negativní vlivy.

Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva a střevní mikroflóru, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů, činnost metabolismu, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.

    Menu
    --