Domů Zboží Od almabe

Zlaté jablko.... (tygří oko)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 8047768
Zobrazení: 169x
Vloženo: 1.12.2016
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.
Cínovaný šperk je vytvořen z  velkého tygřího oka  s výrazným zlatým (sluníčkovým) efektem po celé ploše kamene, který se mění podle úhlu dopadu světla - měří  4,5*3,8*0,5 cm.
Jadřinec jablka tvoří korálky zlatě pokoveného hematitu. 
Celkově šperk měří 7,5 cm na výšku a 5 cm na šířku.
Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem. Zavěšen je na černé kulaté kůži, délky 43 cm + prodlužující řetízek, zapínání je na karabinku.
Baleno v pevné luxusní krabičce (měří 14*9 cm) - podložka potažená sametem červené barvy a víčko vyložené molitanovou podložkou, potaženou bílým saténem.
Tygří oko: Je velmi krásný a tajemný kámen. který má mnoho obdivovatelů. Pokud se na kámen pozorně zadíváte, může vám skutečně připomínat tygří oko. Podle toho si také pochopitelně získal svůj originální název. Naleziště Tygřího oka jsou potvrzená v Austrálii, Mexiku, Indii, na Srí Lance, v Číně, ale také v USA. Je to projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.

Tygří oko v sobě spojuje pozemskou energii s energiemi Slunce, aby s jejich pomocí navodilo stav vysokých vibrací, které jsou ale přesto uzemněné a přivádějí do země duchovní energii.  

Je to ochranný kámen, nosí se i jako talisman před všemi formami nebezpečí. Přes spojení mezi sluneční a zemskou energií  podporuje duchovní růst zemsky orientovaných lidí.

Je to hřejivý kámen, podporuje tok energie v těle a dodává sílu, přitahuje peníze a bohatství. Pomáhá s odbouráním závislostí na druhých lidech, uznáním vlastní hodnoty a potlačuje deprese.

Menu
--