Domů Zboží Od BOGY - Janečková Petra

středně modrá riflová kabelka s mačkanými efekty

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY - Janečková Petra

Katalogové č.: 5042370
Zobrazení: 63x
Vloženo: 13.4.2014
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, na zakázku již nevyrábím, dostupné je jen zboží skladem, ani osobní odběr není možný. Před objednávkou je vždy nutné změřit se a dodat mi výsledný rozměr - BEZ ROZMĚRŮ OBJEDNÁVKY NEODESÍLÁM. Informace o dodavatelích, materiálech apod. jsou interní, střihy také nikomu neposkytujeme. Děkuji za pochopení, Petra Bogy :-)
image

kód: KA910HEBL mačkaná - originál

popis: riflová kabelka ve středně modrém odstínu elastické džínoviny - propraná, měkká a příjemná na nošení - střih je obdélníkový, na předním díle je kapsa s patkou. Středem kabelky prochází výrazné mačkané efekty. Celá kabelka má zapínání na kovový zip. Uvnitř podšití ze směsovky s 2 kapsami. Ve vrchní části jsou záhyby a tenké džínové uši pro nošení v ruce. Materiál je vysrážený, propraný, měkký a nedrží tvar (na focení vycpáno novinami).

šířka 32cm, spodní šířka 39cm, výška 30cm (odšité rožky) - džínový popruh s možností regulace (systém knoflík+dírka) rozměr až 102cm - lze nosit do kříže i volně na rameni

Všechny nabízené kabelky jsou neopakovatelné originály, proto při opětovné výrobě mohou vypadat trochu odlišně. Opatřeno textilní nášivkou, nýtky a knoflíky s logem naší značky BOGY (R).

materiál: elastický denim

složení: 98%BA/2%EL

praní: 40°C, pračka

Prosím respektujte autorská práva, jedná se o vlastní návrh a střih

Menu
--