Domů Zboží Od Berki

Adventní kalendář I

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Berki

Katalogové č.: 5574597
Zobrazení: 476x
Vloženo: 7.10.2014
Počet srdcí: 69x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

KALENDÁŘ BUDE UŠITÝ DO JENOHO TÝDNE OD PŘIJETÍ OBJEDNÁVKY A NÁSLEDNĚ ODESLANÝ.

Adventní kalendář, který vznikl díky Amélce, které moc děkuji za nádherné nažehlovačky a svolení k použí :-).

Tento kalendář je složen z 24 pytlíčků o rozměru 7,5 x 10 cm. Obrázků je celkem 12 tedy se každý 1x opakuje. Jsou opatřeny režným ouškem. Je možné je zavěsit na cokoliv, buďto přímo navléknout např. na větev, provázek, tyčku...(jak vidíte na doplňkové fotografii) nebo použít kolíčky (u nás používám tento způsob např. při věšení na nástěnnou síť). U mě v nabídce můžete najít také tyče z černého žíhaného drátu, které si můžete k pytlíčkům dokoupit a na kterých byly pytlíčky také foceny (najdete je zde: //www.fler.cz/zbozi/tyce-k-adventnimu-kalendari-5574659).

Hra - jak si zpestřit adventní čekaní se můžete dočíst na tomto blogu.

 

Praní:

Pokud možno prát co nejméně, když už není zbytí je třeba prát  odděleně od ostatního prádla (použití separačního pytlíku je žádoucí), max. teplota by neměla přesáhnout 40°C, nesmějí se použít bělící prostředky, lépe prát obrázkem dovnitř, po ukončení pracího cyklu ihned vytáhnout z pračky, nenechat ležet ve vlhku, jinak by mohly barvy začít pouštět. Určitě nečistit chemicky.

Žehlení:

Nikdy nežehlete přímo nažehlovačku, vždy použijte pečící papír. Doporučuji žehlit z opačné strany, než je nažehlovala, pečící papír položit přímo na žehlící prkno, na pečící papír položit obrázek tak, aby se papíru dotýkal a z druhé strany žehlit.

    Menu
    --