Co by to bylo za FilmFest bez Alenky v říši divů? Knížky tak často zfilmované a vytištěné v tolika různě ilustrovaných verzích. Nahlédnutí do světa, kde jsme strávili dětství a kam mnozí z nás i nyní často utíkáme, do světa fantazie a představivosti.

Toto téma si zvolili tvůrci z 9 řemeslných klubů Soutěže Mařena (MAteriály a ŘEmesly NApříč) pro letošní 3. soutěžní kolo. Letošní ročník se bude celý rok inspirovat filmy (a jejich předlohami). Smyslem není do puntíku ztvárnit konkrétní scénu, osobu či rekvizitu z filmu, ale inspirovat se a téma co nejlépe ztvárnit či vystihnout. A téma Alenky nám dalo opravdu volné ruce. Následujte tedy bílého králíka do nory a nahlédněte s Alenkou do říše divů:

Mařena Film Fest 2017 uvádí:

„ALENKA  V  ŘÍŠI  DIVŮ“

FINÁLE

Do tohoto finále jste poslali 21 výrobků ze všech řemeslně materiálových klubů Mařeny. Rozdělte, prosím, svoje hlasy dle vašeho nejlepšího svědomí mezi ty výrobky, které dle vás nejlépe splňují téma, a které oplývají velmi vysokou úrovní umělecko-řemeslného zpracování  - k dispozici máte celkem 5 hlasů.

Hlasování bude ukončeno o půlnoci dne 13. 6. 2017

Anketa se načítá ...

 

Jak téma celkově inspirovalo všechny naše tvůrce si můžete prohlédnout v těchto klubových soutěžních blozích:

- - -

Titulní foto: Mia Wasikowska (Alenka Tima Burtona)

Mařenka vám děkuje za přízeň a těší se na vás u dalšího, velmi inspirativního tématu, tentokráte se zneuznaným Největším Čechem :)