Domů Profil prodejce Ateliér LEPE
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 23 hodin.
  • Praha, ČR
  • 45 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (14) 100%
Nadšenci: 126
Aktivita: aktivní
Prodáno: 45
Registrace: 4.5.2011
Město: Praha
Stát: ČR

Ateliér LEPE

/ Prodávající
Novinky
853642
19.12.2019 Krásný sváteční čas všem. Objednávky pro Ježíška uzavíráme 19.12.2019. Přejeme dobrý nový rok. Lenka a Peter

Dobrý den,

vítáme  Vás v prostoru, který nese název Ateliér LEPE. Obývají ho dva tvořivci ze dvou krajin. Lenka z Čech a Peter ze Slovenska. Je to prostor, ve kterém lze kráčet vlastní cestou, s vědomím, že každý člověk je svobodná a originální bytost.

Výrobkům, obrázkům věnujeme jejich správný čas. Klademe důraz na kvalitu a osobitost. Máme poznání, že věci mohou svou krásou těšit i léčit. Rádi bychom se o kousek našeho světa podělili i s Vámi.

Lenka - obrázky

Kresba je mým nejoblíbenějším tancem, nejmilejšími tanečníky pastel s pastelkou. Z tanečních kroků vznikají nové příběhy, obrázky, které se mohou dotknout vnitřního prostoru, vyladit vnější. Někdy jsou určeny pro konkrétního člověka, jindy slouží jako podklad pro ilustraci, pro pozvánku, dárkovou poukázku...

Sáhnu i po barvách na textil, tuší zdobím kůži, rydlem vedu linku, která ukáže tvary v jiném světle. Občas je dobré přizvat odvahu, to když se parketem stává interiér a já vyprávím štětcem na zeď. Snažím se dotknout čistě a lehce toho živého v člověku.

 

Peter - výrobky z kůže a jiných přírodních materiálů 

Venujem sa tvorbe z kože. Ako ozdoby, doplnky používam aj iné prírodné materiály, napríklad drevo, kov, tkaninu.

Pri práci kombinujem použitie starej techniky zdobenia kože s hľadaním nových grafických motívov. Niektoré nápady - podklady prichádzajú zo sna, pre ďaľšie je inšpiráciou príroda. Na mnohých spolupracujeme spolu s Lenkou.

Pri tvorbe nepoužívam žiaden stroj, celé spracovanie ako nákres motívu, rezanie, strihanie, zdobenie, farbenie a šitie je ručná práca, zameraná na kvalitu a osobný prístup. Šitie je drážkové, nedochádza tak k opotrebeniu stehov ako je tomu u bežného - povrchového šitia. Okraje kože sú upravené rezačom hrán, alebo brúsením. Používam kvalitné farby americkej, francúzskej a českej výroby. Každý výrobok je vo finálnom stave ošetrený balzamom na kožu alebo špeciálnym leskom. Výrobky je dobré ďaľej ošetrovať bežnými prípravkami na kožu, napríklad včelím voskom, alebo olejom. Potom Vás budú tešiť roky.

Niektoré šperky si so sebou počas svojho vzniku prinesú príbeh, iné príbehom načúvajú. Spojenie poézie a praktičnosti pre každý deň.

Způsob dopravy
Česká pošta. Karton či bublinková obálka. Doporučené psaní. Osobní předání možno v Praze. Zásilku odesíláme do 5 dnů po připsání peněz na účet.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Zboží

Další zboží od Ateliér LEPE

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--