Domů Profil prodejce Vensy Design
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha 5, ČR
  • 38 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (18) 100%
Nadšenci: 46
Aktivita: aktivní
Prodáno: 38
Registrace: 24.10.2009
Město: Praha 5
Stát: ČR

Vensy Design

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítám Vás ve své druhé galerii šperků, tentokráte se zaměřením na bižuterii. Tento obchůdek funguje od konce října 2009 a kromě zcela nových šperků na něj byly přesunuty i šperky z původní galerie Vensy.

Tvorbou šperků se zabývám přibližně od roku 2001, kdy jsem se odchodem na mateřskou tak trochu vrátila do dětských let a opět podlehla kouzlu barevných korálků. Od navlékaných a šitých šperků jsem postupně přešla k drátování z bižuterního, měděného a mosazného drátu a následovaly pokusy se smalty a měděným plechem.  V současné době, kdy se můj velký koníček postupně stal prací na plný úvazek, se věnuji také tvorbě šperků stříbrných, které zde na Fleru najdete na účtu www.fler.cz/vensy.

Tento obchůdek je rozdělen do několika kategorií:

v mé nejoblíbenější kategorii Chlupáči najdete šité náramky (případně náhrdelníky) typické pro moji korálkovou tvorbu. Jsou to šperky, kterými jsem začínala a zůstala jim věrná až do této doby, taková moje osobní srdeční záležitost.

Poměrně specifická je kolekce Black, která zahrnuje drátovanou bižuterii z černého bižuterního drátu, což jsou šperky, které si již za mého dřívějšího působení zde na Fleru našly mnoho svých fanoušků. Ráda je nabídnu i Vám.

V kategorii Měď a tepaná měď na Vás čekají autorské šperky z měděného drátu a plechu, obvykle doplněné minerály či dřevem.

V kategoriích náušnice, náramky a náhrdelníky najdete bižuterii všeho druhu i  cenových kategoriích, věřím, že i zde si své oblíbené výrobky najdete.

Na závěr bych Vám ráda poděkovala za Vaši návštěvu a informovala Vás, že pokud si vyberete i některý z mých šperků z galerie www.fler.cz/vensy, platíte pouze jedno poštovné! A pro kolegyně a kolegy šperkaře si dovoluji nabídnout pomůcky a materiál na účtu: www.fler.cz/vensy-material

Zvolíte-li si některý z mých výrobků, uděláte tím radost nejen sobě, ale především mě, neboť Váš zájem mě velice těší a motivuje k dalším nápadům. Děkuji.
Způsob dopravy
Česká pošta, doporučeně; baleno do bublinkové fólie. Na zboží vystavuji fakturu. Běžná cena poštovného je 45,- Kč, v případě dobírky se pohybuje dle tarifů České pošty, obvykle je to do 70 Kč, poštovné na Slovensko 100 Kč, do ostatních zemí dle tarifů České pošty. V Praze je možno se domluvit na osobním odběru, v tomto případě se však předpokládá placení zboží v hotovosti při jeho předání anebo předložení dokladu, že již byla provedena platba. Pokud budete současně objednávat i z mé galerie stříbrných šperků na účtu www.fler.cz/vensy, platíte pouze jedno poštovné!
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Vensy Design

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--