Domů Profil prodejce návraty
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Česká republika, ČR
  • 12477 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1277) 100%
Nadšenci: 961
Aktivita: aktivní
Prodáno: 12477
Registrace: 22.8.2016
Město: Česká republika
Stát: ČR

návraty

/ Prodávající
Novinky
697315
9.2.2018 Nově přidány další způsoby přepravy, více informací pro zvolení optimální přepravy najdete zde:
https://www.fler.cz/navra...

Je to už nějaký čas, co jsem zde na Fleru vedle svých šperků (pod profilem tucne) začala nabízet i rozličné věci z dob minulých (letokruhy). Letokruhy se za tři roky rozrostly, za což vám – všem zákazníkům, ale i náhodným kolemjdoucím, kteří občas nakouknou, mnohokrát děkuji.

S rozrůstajícím se spektrem i počtem nabízených věci však cítím potřebu dát své nabídce větší řád a trochu ji zpřehlednit. Mým cílem do budoucna je na tento profil přesunout především nabídku knih, časopisů, starých tisků a také porcelánu a věcí z domácností. Tuto nabídku bych chtěla především členěním více zpřehlednit, ale samozřejmě nepůjde jen o pouhé přeskupování, i zde v návratech se můžete těšit na nabídku dalších nově vložených věcí z výše uvedených oborů.

Pokud budete objednávat zároveň z obchodu letokruhy a návraty, fakturační údaje u obou profilů budou rozlišné, ale samozřejmě se můžeme domluvit na zaslání věcí v jednom balíku za jedno poštovné. Potřebné informace ohledně tohoto sloučení vždy domluvíme vnitřní poštou.

I zde se pro vás budu snažit vybírat zajímavé nostalgické kousky, vše fotit i popisovat dle nejlepšího svědomí a budu doufat, že vás některé z těchto věcí budou příjemně vracet do minulosti.

Zboží bude odesláno do sedmi pracovních dní po přijetí platby.

Zásilky v rámci ČR odesílám službami Zásilkovna, PPL nebo Česká pošta.

Zásilky na Slovensko a do zemí EU mohu zasílat výše zmíněnými službami (Zásilkovna, PPL nebo Česká pošta), výše poštovného a způsob přepravy bude vždy stanovena na základě konkrétní objednávky při jejím přijetí (samozřejmě se lze dotázat zprávou před objednáním).

Preferovanou službu si zákazník může zvolit při zadávání objednávky, avšak výše přepravného se může zvýšit dle celkové váhy, velikosti balíku a povahy zboží. V takovém případě prodejce poštovné upraví při přijetí objednávky. Prodávající si také vyhrazuje právo zvolit jinou službu než zákazník preferoval u vytvoření objednávky, pokud výsledná objednávka svou povahou nevyhovuje zákazníkem zadané službě (velikost, nutnost pojištění, či nutnost zaslat jako Křehké). Zákazník bude o takovéto změně vždy u objednávky prodávajícím informován.

 

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od návraty

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--