Domů Profil prodejce Fascia
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Pardubice, ČR
  • 200 prodaných kusů
  • 98% kladných hodnocení
Hodnocení: (41) 98%
Nadšenci: 76
Aktivita: aktivní
Prodáno: 200
Registrace: 17.1.2017
Město: Pardubice
Stát: ČR
Důležitá informace: Od 23.4. do 26.4. dovolená. Balíčky budou odesílány od 29.4. Děkuji za pochopení.

Fascia

/ Prodávající
Novinky
1097427
15.3.2024 V neděli 17. března spolu s Ginette budeme na jarním FlerMarketu v Paláci Pardubice. Přijďte se podívat a podpořit spoustu šikovných lidí z okolí. Budeme se těšit na vaši návštěvu :)

Vítám Vás ve svém obchůdku :)

Najdete zde šperky vyrobené především z chirurgické či nerezové oceli, minerálů a dalších přírodnin, ale třeba i krásných českých skleněných korálků. Šperky jsou spíše jednoduché, decetní, minimalistické a nechybí jim osobitý detail.

Vyrábím je technikou zvanou česky kroužkováni, anglicky chainmaille. Více si o této technice můžete přečíst zde. Šperky vyrábím, dá se říci i skládám z jednotlivých kroužků. Proto někdy výroba trvá i několik hodin. 

Inspirace ke mne většinou přichází skrz přírodu, knihy, hudbu ale i samotný materiál. Miluji kresbu přírodních korálků a kabošonů, kterou vytvořila sama Země ve svém nitru a stávají se tak jedinečnými a originálními kousky přírody. Nepohrdnu ani skleněnými korálky, jejichž svit a odlesky mi dávají radost do života. I chladný kov oceli je pro mne inspirujícím zdrojem. Pokochejte se a užijte si i Vy hru barev a kreseb.

   image image 

Chirurgická ocel a nerezová ocel je odolný materiál vhodný pro alergiky na ostatní kovy. Výhodou je i to, že nečerná a tak Vám šperky budou dělat radost dlouhou dobu.

Vaše Fascia

 

Jsme tým, maminka s dcerou. Maminka šije, háčkuje, "kolečkuje" a ráda fotí. Dcera vyrábí bižuterii, šité šperky a šperky z chirurgické oceli podle nálady. Pokud jedna neví, druhá pomůže :)

Pokud tedy sháníte něco pěkného na sebe nakoukněte na náš profil Ginette.

Rádi se pokocháte krásnými fotkami? Zablouděte do obchůdku Ginette-photos.

Máte rádi Boho styl, složitější a honosnější šperky? Otevřete si naši třetí galerii Missladies.

Profil Fascia zahrnuje minimalistické, ale přesto osobité šperky z chirurgické oceli, přírodnin i českých skleněných korálků.

Jestliže si zakoupíte naše výrobky z výše uvedených profilů zaplatíte jen jedno poštovné, úměrně navýšené k velikosti zásilky.

Máte nějaké přání? Jednoduše se na nás obraťte. Buď vnitřní poštou nebo tlačítkem "Poslat dotaz na zboží" pod každým výrobkem. Pokud to bude možné, přání Vám moc rády splníme.

Výrobky vznikají v nekuřáckém prostředí, ale za to v domácnosti s kočičkou a pejskem. Vždy se snažíme, aby se k Vám nedostal žádný dáreček od našich mazlíčků, ale někdy se může stát že nějaký ten chloupek k Vám přesto přicestuje. Za to se případně omlouváme a děkujeme za pochopení! :)

Způsob dopravy
Šperky jsou odesílány prostřednictvím České pošty v bublinkové obálce, doporučeně. Nebo prostřednictvím Zásilkovny na zvolenou pobočku. Balíčky odesílám druhý den po přijetí platby, případně Vás informuji o změně data odeslání objednávky. Poštovné zahrnuje i balné. Jako dárek ke každému nákupu je přiložen šitý látkový sáček na uchování šperků. Po obdržení peněz na účet odesílám do druhého dne, nejpozději však do 3 pracovních dnů. Po špatných zkušenostech na dobírku neposíláme. Pro zákazníky ze Slovenské republiky poštovné činí 80-140 Kč dle váhy a ceníku České pošty. Nejlépe mne nejdříve kontaktujte vnitřní poštou, poté Vám sdělím přesnou cenu poštovného. Osobní předání v Pardubicích možné po předchozí dohodě.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Fascia

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--