Domů Profil prodejce Eva Evelýna
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Komárov, ČR
  • 242 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (27) 100%
Nadšenci: 24
Aktivita: aktivní
Prodáno: 242
Registrace: 8.10.2019
Město: Komárov
Stát: ČR

Eva Evelýna

/ Prodávající
Novinky
1096541
8.3.2024 ...tak jsem si říkala, že letos Velikonoce dělat nebudu, ale zase jsem se neposlechla, tak se stavte na kukačku. Evelýna

Dovolte, abych se vám představila:

Věřte mi, že za 60 let svého života, o dietách a o hubnutí něco vím. Jmenuji se Eva Dosedělová, na sociálních sítích vystupuji jako Evelýna. Když jsem se před dvěma lety ocitla bez práce, posléze v pracovní neschopnosti, na pracáku atd...atd...tak jsem se, abych se z toho všeho opravdu, nezbláznila začala věnovat zdravému vaření. A co se nestalo? Za rok jsem zhubla bezmála 25 kilo. Protože jako zrozenec znamení býtka jsem velice  poživačná a mlsná, moc ráda jím a nedám se ošidit, musela jsem si vypracovat zcela osobitý systém, jak na to. A o tom jsou mé kuchařské knihy a - když zrovna neřádí korona - tak také mé kurzy vaření -  a také moje chytré "hubnoucí talíře", které ke kuchařkám nabízím jako dárek zdarma.

 

Vaše Eva Evelýna


 

Jsem zrozená ve znamení poživačného býka a tak snad ani není moc překvapivé, že kromě vaření, dobrého jídla a pití, se také ráda obklopuji krásnými věcmi. Fascinují mě ušlechtilé kovy, kamínky, korálky, sklo, lesk všeho druhu, prostě vše, co se třpytí a blýská. Líbí se mi šperky a ráda je střídám. A nemusí to být zrovna brilianty, či jiné okázalé a exkluzivní kousky. Mě docela stačí, přinášejí-li mi radost a to i kdyby stály třeba jen pár korun. 

Můj život se totálně změnil asi tak před rokem, kdy jsem u nás ve městě vstoupila do prodejny Tvořivý ráj, který mně doslova vcucnul jako vývěva, vyplyvnul o pár tisíc lehčí, ale bohatší o jednoho úchvatného koníčka, který mně už nepustil. Od té doby tvořím, mám slabost na symboly, minerály a na perlové kompozice. Věnuji se tomu téměř každý den, protože mně to neskutečně baví, uklidňuje a naplňuje.

Inspiraci hledám v příjemných vzpomínkách a  pocitech, které se snažím do svých výrobků vtisknout. Těší mně, když má každý svůj, byť jen maličký a prostý příběh. Třeba jeden náramek připomíná tento okamžik. Je je léto, právě skončil prudký déšt, vysvitlo slunce a objevila se duha, jiný zase říká: "Za oknem ti rozkvetla větev jabloně a k růžovobílým květům právě přilétá ptáček. Když mi občas do obchůdku na Fléru přiletí nějaké to srdíčko, zatetelím se blahem. A když objednávka? Hned to běžím do svého milovaného Tvořivého ráje utratit.(Pokud mi ho zrovna vláda nezavřela)

 

Způsob dopravy
elektronicky
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Eva Evelýna

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--