Domů Prodané zboží prodejce Hravokádo Barevné kolíky do kolíkových vkládaček (10 ks)

Náhradní barevné kolíky k našim kolíkovým vkládačkám.

Kolíky se vkládají do vyvrtaných otvorů a děti si tím trénují přiřazování barev, jemnou motoriku, třpělivost a koncentraci.

Pokud se bojíte, že Vaše děti kolíky brzy poztrácejí, nebo se tak už stalo, doplňte si svou zásobu. Dodáváme ve všech dostupných barvách - viz vzorník.

Balení obsahuje 10 ks. Do objednávky prosím uveďte požadovanou barvu nebo výrobek, pro který kolíky objednáváte. Jedno balení (10 ks) může obsahovat několik různých barev nebo mohou být všechny stejné - záleží na Vás, co budete potřebovat.

Pokud byste si tyto barevné kolíky rádi objednali jako doplněk ke geoboardům, tak to je sice možné, ale musíme Vás upozornit, že v geoboardu jsou vyvrtané užší dírky, aby kolíky lépe držely. Tyto nabarvené kolíky jdou pohodlně zasunout pouze asi z jedné třetiny. Hlouběji je dostanete také, ale časem se může barva ošoupat. V případě zájmu to prosím akceptujte, případně se můžeme domluvit na kolíkách nabarvených jenom z jedné poloviny.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hravokádo
Katalogové č.: 7951595
Vloženo: 7.11.2016
Menu
--