Domů Prodané zboží prodejce atelier terej Kuba režná-sv.zelená-sv.modrá

Nabízím Vám 100% lněnou látku se vzorem (č.7), který najdete pouze u mne. Pruhy jsou tvořeny z různě širokých proužků, které ve větší vzdálenosti splývají v oku.

Opakování vzoru po 88 cm.

Látka má šíři 150 cm, je předsrážená, takže se pak sráží méně. Podle mých zkoušek je to jen 3% na délku i šířku (bez vyžehlení). Úpravna uvádí srážlivost 4% na šířku a na délku uvádí dokonce protažení o 0,5%.  Dostava na 1cm je 22 nití po osnově, 24 do útku. Je v osvědčené "střední" gramáži 160g/m2.  Vhodná je na ložní povlečení, ubrusy, závěsy, zástěry, atd. Na oděvech viz https://www.fler.cz/ermabe

Úprava Fine lněnou látku změkčuje a činí více-méně pravidelně "zvlněnou" jako známe u krepu, takže ložní povlečení není třeba žehlit. Pouze po vyprání látku vytřepete a rovně pověsíte, aby nebyly žádné lomy. Po usušení budete mít tkaninu s lněným drobným 3D efektem, který je možné ponechat a nebo (po nakropení) jej vyžehlit.

Lněné tkaniny jsou v porovnání s jinými dražžší, avšak příjemnost na dotek, dlouhá životnost, přitom recyklovatelnost, nealergické působení na člověka, antibakteriálnost, odolnost vůči prachu, plísním i pylům, ochrana před UV zářením, dobré propouštění vzduchu, schopost pohlcovat vlhkost a fakt, že se nemusí tak často prát, nám cenu bohatě vrací.

Eva Jandíková

Barvy:
Šíře a formát:
150 cm
Motiv:
pruhy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.6.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: atelier terej
Katalogové č.: 8445680
Vloženo: 13.4.2017
Menu
--