Domů Prodané zboží prodejce atelier terej FAUX uni žlutá-indigo

Nabízím Vám 100% lněnou látku (č.29), kterou najdete pouze u mne. 

Na osnově v "režněbéžové" barevnosti se v útku střídají žlutá a hodně tmavé indigo. Ve vzdálenosti jednoho metru barvy splývají v jeden odstín, žlutozlatý.

Uvedená cena 399,- je za 1m o šířce 152 cm.

Látka je sice předsrážená, takže se pak sráží méně. Ale pro šití oděvů doporučuji látku přece jen předem vyprat.

Možná chcete zakoupit jiné množství, než celé metry. Fler neumožňuje zadávat desetiny, ale já Vám mohu vyhovět. Objednejte si nejbližší velikost v metrech a do zprávy k objednávce připište požadovanou velikost. Já upravím výši poštovného tak, aby dorovnala "centimetrový rozdíl".

Dostava na 1cm je 22 nití po osnově, 24 do útku, gramáž 160g/m2.  Vhodná je na ložní povlečení, ubrusy, závěsy, zástěry, atd. Na oděvech viz Radka Balejová: https://www.fler.cz/ermabe

Úprava Fine lněnou látku změkčuje a činí více-méně pravidelně "zvlněnou" jako známe u krepu, takže ložní povlečení není třeba žehlit. Pouze po vyprání látku vytřepete a rovně pověsíte, aby nebyly žádné lomy. Po usušení budete mít tkaninu s lněným drobným 3D efektem, který je možné ponechat a nebo (po nakropení) jej vyžehlit.

Lněné tkaniny jsou v porovnání s jinými dražžší, avšak příjemnost na dotek, dlouhá životnost, přitom recyklovatelnost, nealergické působení na člověka, antibakteriálnost, odolnost vůči prachu, plísním i pylům, ochrana před UV zářením, dobré propouštění vzduchu, schopost pohlcovat vlhkost a fakt, že se nemusí tak často prát, nám cenu bohatě vrací.

Eva Jandíková

Barvy:
Šíře a formát:
150 cm
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.5.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: atelier terej
Katalogové č.: 8470067
Vloženo: 22.4.2017
Menu
--