Domů Prodané zboží prodejce mago Miska Bujónka 600 ml - Nebe, peklo, ráj...

Kameninová, ručně točená miska Bujónka  z rodinky "Nebe, peklo, ráj..."

Je vytočena z velmi kvalitní, dovozové kameninové hlíny a je vypálena na úctyhodných 1250°C. Tato kombinace jí zaručuje veškeré kvality kameninového nádobí, mezi které patří pevnost, odolnost a schopnost udržovat teplotu... v kuchyni dost zásadní...:) Více se o kameninovém nádobí můžete dočíst v mém blogu:).

Miska se okamžitě stane Vaším báječným pomocníkem a každodenním kusem nádobí. Je totiž opravdu skoro na všechno... samozřejmě na polévku, na gulášek, na rizoto, na salát, na kuskus, na těstoviny, na puding, na pomazánku...ale dokonce se v ní dá i zapékat.

Miska je zároveň lehoučká do ruky (zapoměňte na předsudky, že keramické nádobí musí být těžké:):):). Díky tvaru a umístění oušek se Vám bude i dobře skladovat (dá se štosovat) a nezabere tak zbytečně moc místa ve Vaší kuchyni.

průměr cca 12 cm
výška: cca 7,5 cm.
objem max/ užitný: cca 600/ 500 ml

Páleno 1250 C.

vhodné do myčky i mikrovlnné trouby.

Cena je za jeden kus.

Každý kus je točen i dekorován samostatně, proto nejsou žádné dva kusy, jak to u práce lidských rukou už bývá, úplně identické, jsou si jen velmi, velmi podobné... :):):)

Misky jsou dostupné i v dalších barvách. Tu je malá ochutnávka... a i k těm dalším je možné objednat si pokličku nebo podtalířek:)

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.2.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mago
Katalogové č.: 8213158
Vloženo: 16.1.2017
Menu
--