Domů Prodané zboží prodejce procitnuTě Náhrdelník s kouskem přírody (č.23 s pampeliškovým chmýřím)

Mít stále u sebe kousek přírody... to byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem se rozhodla pro výrobu náhrdelníků s přívěsky z pryskyřice.
.
.
Ti, kteří mne už nějakou dobu sledují, ví, že si zakládám na šetrném způsobu výroby - netoxické či recyklované materiály používám běžně.
.
Proto i zde mi svědomí nedovolilo použít běžnou toxickou pryskyřici.
.
Po důkladném průzkumu internetu jsem našla netoxickou pryskyřici, která je šetrná, neobsahuje žádné těkavé organické látky, ani rozpouštědla a navíc při míchání či odlévání nevypouští žádné výpary, takže z ní nebolí hlava.
.
Navíc se krásně leskne a nežloutne! No bomba, povím vám. :)
.
Pryskyřici odlévám do přívěsků s pokovem z mosazu, které nemají dno. Dovnitř vkládám kousky přírody - všechno je pravé, všechno je originál.
.
A aby to krásně ladilo, jako takovou třešničku na dortu dávám do každého kousku i několik vloček (nebo plát) ryzího, 24 karátového zlata.
.
Šňůrka je bavlněná a má nastavitelnou délku. U kulatých přívěsků, které jsou těžší, používám šňůrku černou, je totiž silnější. U přívěsků trojúhelníkového tvaru používám šňůrku v přírodním, světle hnědém odstínu. Ta je o kousek slabší jak černá, jelikož sám přívěsek není tak těžký.
.
No a samotné rozměry přívěsků (nepřipočítávám pryskyřici, která trochu přidává na tloušťce) jsou následující: trojúhelníkový tvar má cca 39 x 25 x 3,5mm; kulatý tvar má průměr 30 mm a tloušťka je kolem 8mm. 
.
Náhrdelníky balím do malých recy krabiček na šperky, a proto jsou skvělým dárkem, u kterého nemusíte řešit balení! Všechny krabičky se dají znovu použít, tak je prosím nevyhazujte. :)
.
.
Tyhle náhrdelníky jsou mojí premiérou, proto prosím o schovívavost, pokud objevíte nějaké chybičky způsobené lidským faktorem. :)
.
Třeba takové bublinky způsobené mícháním pryskyřice, ty mi dají vždy zabrat - někdy se zbavím většiny z nich, jindy je jich spousta a to se pak těch menších nejde vůbec zbavit.
.
Tohle je první várka náhrdelníků, ještě určitě přibydou další. Bohužel jich ale bude jen omezené množství, takže doporučuju brát, dokud ještě jsou. :)
.
UPDATE: Druhá várka již vystavena. Ještě bude jedna, ta bude bohužel už poslední.
.
UPDATE č.2: Poslední várka vystavena k prodeji. V blízké době už další kusy neplánuju vyrábět. (Poslední šance si nějaký zabrat!!)
.
.
Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte mi napsat.
.
Respektujte prosím autorská práva. Děkuji.

Barvy:
Styl:
přírodní
Materiál:
pryskyřice
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.5.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: procitnuTě
Katalogové č.: 10598681
Vloženo: 28.4.2019
Menu
--