Domů Prodané zboží prodejce kochut & k Náušnice "Liščata"

Liška miluje svobodu, člověk ji za celá staletí nedokázal zkrotit a ochočit si ji. Její jasně zbarvenou srst můžeme vidět již z dálky, ale je velmi obtížné ji chytit. Je chytrá, mazaná a zcela bez předsudků. Prochází se ve svém lesním království, kde zná každý kout a kde se může ukrýt před otravnými pohledy zvědavých očí.

Liška je spojením dvou živlů - země a ohně. Země proto, že žije v lese a krmí se jeho dary. Oheň připomíná ohnivě červené zbarvení jejího kožíšku, který ji chrání od jakékoliv nepohody.

Tyto něžné náušnice jsou jejím překrásným obrazem. Zkušená ruka mistra je udělala skoro živé. Náušnice jsou ze stříbra a pokryté oxidací.

  • materiál: stříbro (Ag 925/1000)
  • pokrytí: oxidace

Náušnice jsou na objednávku (zakázku), při objednání požaduji zálohu ve výši 30% z ceny přívěsku.

Fotografie jsou ilustrativní, vyrobený šperk se může mírně lišit, týká se to zejména přírodních kamenů (barvy, tvaru, hmotnosti apod.). Stejně tak záleží i na konkrétním monitoru, obrazovce mobilního telefonu a jejich nastavení, světelných podmínkách apod.

Na přání zákazníka je možné zaslat u skladových šperků fotografie nebo video přímo daného šperku.

Puncovní značky

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.2.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kochut & k
Katalogové č.: 10286990
Vloženo: 2.2.2019
Menu
--