Domů Prodané zboží prodejce POKOPELI Obojek hladký s nápisem
  • Obojek z pravé kůže síly cca 4mm.
  • Vyrobeno kompletně ručně, na míru Vašemu pejskovi.
  • Dodáváme s povrchovou úpravou a impregnací, doporučujeme ale mazat alespoň 1xtýdně.

          DÉLKA OBOJKU :

  • U objednání uvádějte prosím, do poznámky k objednávce, obvod krku pejska, který nejlépe změříte krejčovským metrem (pod obojek by se měli vejít cca dva prsty). Tento Vámi udaný obvod budeme směřovat na prostřední dírku. U štěňat nebo mladých psů, kteří ještě porostou, budeme Vámi udaný obvod směřovat na druhou dírku, tak aby obojek s pejskem rostl...      
  • Na obojek možno vyrazit jméno a telefon... nebo obojí )
  • Požadavky na nápis prosím do poznámky k objednávce...

          VÝBĚR BAREV :

  • U výběru barvy mějte prosím na paměti, že se jedná o přírodní ,pravou hovězí kůži. Obojek by měl funkčně vydržet až 10let, jeho vzhled a odstín se ale bude (podobně jako třeba u dřeva)časem, používáním a vlivem počasí měnit, bude získávat přirozenou patinu. Vzhledem k povaze užívání obojků je jejich změna vzhledu rychlejší a větší než u ostatních výrobků z kůže, zkrátka obojky dostávají od našich miláčků a počasí zabrat. Doporučujeme proto se o ně dobře starat, tedy když to jde tak zbytečně nemáčet(natož v horké vodě) a řádně a často ošetřovat - impregnovat přípravkem k tomu určeným. Nejlépe nějakou přírodní směsí olejů a včelího vosku. Po domluvě můžeme doporučit, či prodat ten s kterým máme dobrou zkušenost.
  • - černá , tmavě hnědá - no problem, téměř se nebude měnit.  
  • - světlejší odstíny hnědé  - jsou pro pravou kůži přirozené, budou časem tmavnout, měnit odstín a získávat(pro většinu lidí) příjemnou patinu. 
  • -červená,zelená,modrá,fialová - tyto barvy na obojcích ztrácí svůj původní vzhled nejrychleji. U nich tedy doporučujeme impregnovat/mazat co nejčastěji aby se změny co nejvíce zpomalily.  edit: momentálně testujeme (sousedovic pejsek)novou kombinaci nových barev a povrchových úprav, takže možná časem budou i tyto barvy na obojcích trvanlivější...;) - v testu zatím červená  a modrá a vypadá to slibně ;)

  •            Na trhu se můžete setkat s některými "obojky", (my jim říkáme "atrapy")  z umělých materiálů,které mohou sice míti delší trvanlivost púvodní barvy, ale většinou se rozpadnou už za několik měsíců a to není naše cesta.  Dáváme přednost přírodnímu materiálu, trvanlivosti výrobku jako takového a tradici ruční kožedělné výroby se vším co k ní patří...)     
Barvy:
Velikost:
střední plemena
,
velká plemena
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.5.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: POKOPELI
Katalogové č.: 11955079
Vloženo: 15.11.2020
Menu
--