Domů Prodané zboží prodejce kochut & k Přívěsek "Racek a moře"

Lehkost v duši, to je to nejlepší, co nám může život dát. Hlavním cílem člověka je dosáhnout takového pocitu v každém dni, v každé minutě. Krásným symbolem této lehkosti je peříčko. Peříčko usnadňuje let ptáka, když s jistotou a důvěrou roztahuje svá křídla a objímá nebesa jako milovaného bratra. Ptačí pero symbolizuje pravdu, prostor, vítr a vzduch, duši. Nosit na sobě pero znamená přijmout sílu ptáka.

Na přívěsku "Racek a moře" je vyobrazen svobodný racek, který letí nad mořem. Na vnitřní straně přívěsku je obrázek anděla. Přikrývá nebe svými křídly, ztělesňuje krásu života, našeho i toho nadpozemského. Přívěsek je z oxidovaného stříbra.

  • materiál: stříbro (Ag 925/1000)
  • pokrytí: oxidace
  • váha: 5,86 g

Fotografie jsou ilustrativní, vyrobený šperk se může mírně lišit, týká se to zejména přírodních kamenů (barvy, tvaru, hmotnosti apod.). Stejně tak záleží i na konkrétním monitoru, obrazovce mobilního telefonu a jejich nastavení, světelných podmínkách apod.

Na přání zákazníka je možné zaslat u skladových šperků fotografie nebo video přímo daného šperku.

Puncovní značky

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.11.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kochut & k
Katalogové č.: 10150242
Vloženo: 9.12.2018
Menu
--