Domů Prodané zboží prodejce kochut & k Přívěsek "Tajemství budoucích pokolení"

Existují stromy, které v sobě uchovávají tajemství budoucích pokolení. Rostou na kopci, kde se před narozením nového člověka setkává minulost s budoucností. Zde začínají příběhy nových generací. I Váš příběh tu pravděpodobně jednou začal. Síla rodu nebo, chcete-li, síla rodových kořenů. Přemýšleli jste někdy o tom, co všechno se v tomto sousloví skrývá? Pomysleli jste někdy na to, co všechno jste zdědili po Vašich předcích? Nebo co po Vás zůstane? Že se třeba za několik století ve Vašem rodu objeví talentovaný malíř a to jenom proto, že se teď učíte malovat? V tom je ta síla rodu.

Přijmout svoji výjimečnost znamená přijmout svůj rod a získat jeho podporu. Strom je silný díky svým kořenům, i když my často myslíme pouze na jeho plody. Tajemný genetický kód nám pomáhá vycítit svoji cestu a dává nám odvahu zůstat jí věrný.

Přívěsek "Tajemství budoucích pokolení" je symbolem genetické paměti a životní pouti, během které nás podporuje minulost i budoucnost. Vyrobený je ze stříbra, pokrývá ho oxidace. Lístky stromu jsou pozlacené.

  • materiál: stříbro (Ag 925/1000)
  • pokrytí: oxidace, pozlacení

Přívěsek je na objednávku (zakázku), při objednávce požaduji zálohu ve výši 30% z ceny přívěsku.

Fotografie jsou ilustrativní, vyrobený šperk se může mírně lišit, týká se to zejména přírodních kamenů (barvy, tvaru, hmotnosti apod.). Stejně tak záleží i na konkrétním monitoru, obrazovce mobilního telefonu a jejich nastavení, světelných podmínkách apod.

Na přání zákazníka je možné zaslat u skladových šperků fotografie nebo video přímo daného šperku.

Puncovní značky

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.5.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kochut & k
Katalogové č.: 11124222
Vloženo: 18.12.2019
Menu
--