Domů Prodané zboží prodejce kochut & k Prsten "Klíčky"

Na jaře nám nic nedodá tolik energie, jako poklidná procházka v přírodě. Když si lehneme do mladé trávy, něžně se dotkneme větviček stromů a vdechneme vůni jejich květů. Tehdy to ucítíme - v každém novém výhonku, v každém klíčku se rodí jaro, do každého mladého lístečku se zaznamenávají všechna tajemství přírody, v každém poupěti čeká na odhalení nový Vesmír...a nová láska.

Dokonalost přírody nás nejednou inspirovala k vytvoření kouzelných prstenů. Stejně jako jarní flóra i tyto prsteny jsou naplněné čerstvostí, energií a vůní změny. Jsou posly zrození úžasného pocitu.

Prsten "Klíčky" je jemný, naplněný přírodními motivy a je vytvořený k probuzení lásky. Je ze stříbra pokrytého bílým rhodiem, zdobí ho smaragd.

  • materiál: stříbro (Ag 925/1000)
  • kámen: smaragd (4 mm)
  • pokrytí: bílé rhodium

Prsten je na objednávku (zakázku), při objednávce požaduji zálohu ve výši 50% z ceny prstenu.

Požadovaný rozměr prstenu prosím napište do poznámky v objednávce.

Fotografie jsou ilustrativní, vyrobený šperk se může mírně lišit, týká se to zejména přírodních kamenů (barvy, tvaru, hmotnosti apod.). Stejně tak záleží i na konkrétním monitoru, obrazovce mobilního telefonu a jejich nastavení, světelných podmínkách apod.

Na přání zákazníka je možné zaslat u skladových šperků fotografie nebo video přímo daného šperku.

Puncovní značky

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.11.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kochut & k
Katalogové č.: 10697888
Vloženo: 28.6.2019
Menu
--