Domů Prodané zboží prodejce kochut & k Prsten "Lignum"

Tento zlatý prsten s poetickým názvem "Lignum" byl vytvořen pro skutečné milovníky krásy. Při jeho nošení ucítíte lehký dech hor a svěžest lesa. Všimli jste si, že je prsten vyroben ve formě větvičky? Je perfektní pro ženy, které cítí dokonalost vnějšího světa, ale i pro snílky a milovníky přírody. Vždyť v každém z nás je mikrosvět, který se rozkrývá ve vnějším obraze.

Prsten je z bílého zlata a pokrytý bílým rhodiem. Zdobí ho nádherný modrý topaz, který je symbolem moudrosti, dobra a lehkosti. V dřívějších dobách námořníci věřili, že pokud budou mít na palubě svých lodí tento kámen, vyhne se jim jakákoliv bouře a navíc jim pomůže najít cestu domů. 

  • materiál: zlato (Au 585/1000)
  • kámen: topaz (7х5 mm)
  • pokrytí: bílé rhodium

Prsten je na objednávku (zakázku), při objednávce požaduji zálohu ve výši 50% z ceny prstenu.

Požadovaný rozměr prstenu prosím napište do poznámky v objednávce.

Fotografie jsou ilustrativní, vyrobený šperk se může mírně lišit, týká se to zejména přírodních kamenů (barvy, tvaru, hmotnosti apod.). Stejně tak záleží i na konkrétním monitoru, obrazovce mobilního telefonu a jejich nastavení, světelných podmínkách apod.

Na přání zákazníka je možné zaslat u skladových šperků fotografie nebo video přímo daného šperku.

Puncovní značky

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
zlato
,
zlato bílé
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.5.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kochut & k
Katalogové č.: 10049125
Vloženo: 8.11.2018
Menu
--