Domů Prodané zboží prodejce kochut & k Prsten "Ptáček a květy"

Nejtalentovanějším a nejvytrvalejším umělcem je sama příroda. Vytváří barvy a formy, kterých člověk není schopen. Máme rádi díla Michelangela, Van Gogha, Da Vinciho - ale i tito velikáni mohli zopakovat pouze to, co již v přírodě existuje.

Jak krásné je slyšet zpěv ptáčka v jarním lese. Když si elegantně sedne na větev a začne svou píseň o lásce k přírodě, květy otevírají svá okvětí vstříc jeho hlasu a tráva ustrne, aby svým šelestem tuto píseň nerušila.

Náš prsten "Ptáček a květy" Vám přináší přesně takové pocity.

Jeho základ ve tvaru větvičky je vyroben ze stříbra, sám ptáček a květy pak ze žlutého 14 karátového zlata. Květy jsou ozdobeny brilianty.

  • materiál: stříbro (Ag 925/1000), zlato (Au 585/1000)
  • kámen: brilianty (1,5 mm, celková hmotnost 0,06 ct)
  • pokrytí: oxidace
  • velikost53
  • váha: 5,04 g

V případě zájmu o jinou velikost prstenu než 53 mi prosím napište. Jiná velikost je na objednávku. V takovém případě požaduji zálohu ve výši 50% z ceny prstenu.

Fotografie jsou ilustrativní, vyrobený šperk se může mírně lišit, týká se to zejména přírodních kamenů (barvy, tvaru, hmotnosti apod.). Stejně tak záleží i na konkrétním monitoru, obrazovce mobilního telefonu a jejich nastavení, světelných podmínkách apod.

Na přání zákazníka je možné zaslat u skladových šperků fotografie nebo video přímo daného šperku.

Puncovní značky

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
zlato
,
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.9.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kochut & k
Katalogové č.: 9628179
Vloženo: 9.6.2018
Menu
--