Domů Prodané zboží prodejce kochut & k Prsten "Větvička"

Elegantní studený lesk modrého kamene. Jasný záblesk nebeského oceánu mezi mléčnou pustotou mraků. Jemný nádech krásy a útulnosti. Tak je možné charakterizovat svěží záři topazu.

Kromě všech svých ochranných a magických vlastností má v sobě topaz kouzlo, je nádherným kamenem, díky němuž srdce žen bije rychleji. Dokonale zvýrazňuje krásu ženské pokožky, vyčnívá z řady při jakékoliv příležitosti. Jeho bezchybnost není umělá, ale přirozená, stvořená samotnou přírodou.

Tento prsten z kolekce "Větvička" si vybral právě topaz, aby se s ním spojil ve věčném tanci nerozlučeného přátelství. Je vyroben ze stříbra, které samo o sobě zdůrazňuje vznešenost topazu. Prsten je ozdoben čtyřmi topazy, jedním centrálním a třemi postranními. Prsten je pokryt oxidací, jeho provedení nenechá nikoho lhostejným.

  • materiál: stříbro (Ag 925/1000)
  • kámen: topaz (4 mm, hmotnost cca 0,31 ct), topazy (1,5 mm,                                      hmotnost cca 0,01 ct)
  • pokrytí: oxidace

Prsten je na objednávku (zakázku), při objednávce požaduji zálohu ve výši 30% z ceny prstenu.

Požadovaný rozměr prstenu prosím napište do poznámky v objednávce.

Fotografie jsou ilustrativní, vyrobený šperk se může mírně lišit, týká se to zejména přírodních kamenů (barvy, tvaru, hmotnosti apod.). Stejně tak záleží i na konkrétním monitoru, obrazovce mobilního telefonu a jejich nastavení, světelných podmínkách apod.

Na přání zákazníka je možné zaslat u skladových šperků fotografie nebo video přímo daného šperku.

Puncovní značky

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.8.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kochut & k
Katalogové č.: 9884240
Vloženo: 17.9.2018
Menu
--