Domů Prodané zboží prodejce kochut & k Snubní prsteny "Strom života, polovičky"

V mytologii i v náboženství je často zmiňován symbol stromu života. Bývá spojován s rájem, s božskou prozřetelností, s vývojem života na Zemi.

Mohlo by se zdát, že je to pouze strom s křehkými větvičkami, které upírají svůj zrak k nebi. Moudrá bytost s kůrou pokrytou vráskami a ranami, dítě přírody. Ale ne, strom života je hluboká metafora, která popisuje vztah živých bytostí a života jako takového v evolučním kontextu. Samotný Charles Darwin o tomto stromu psal ve svém díle "O původu druhů".

Snubní prsteny "Strom života, polovičky" mají bezprostřední vztah ke stromu života. Dal jim směr přírody, vnější výraz i krásu linií. Tyto prsteny jsou neobvyklé a určitě ne tradiční. Strom života přináší novomanželům klidnou moudrost, rozvážnost i důvěru. Symbolizuje jejich společné cíle, hodnotu vztahu, spolehlivost a podporu. To jsou pilíře, na kterých je postaveno sebevědomé manželství.

Snubní prsteny jsou vyrobené ze stříbra pokrytého oxidací, jejich povrch je kovaný.

  • materiál: stříbro (Ag 925/1000)
  • pokrytí: oxidace

Prsteny jsou na objednávku (zakázku), při objednání požaduji zálohu ve výši 50% z ceny prstenů.

Požadovaný rozměr prstenů prosím napište do poznámky v objednávce. 

Prosím, abyste věnovali určování velikosti prstenu zvýšenou pozornost. O tom, jak správně určit velikost, si můžete přečíst u mě v prodejních informacích.

Fotografie jsou ilustrativní, vyrobený šperk se může mírně lišit, týká se to zejména přírodních kamenů (barvy, tvaru, hmotnosti apod.). Stejně tak záleží i na konkrétním monitoru, obrazovce mobilního telefonu a jejich nastavení, světelných podmínkách apod.

Na přání zákazníka je možné zaslat u skladových šperků fotografie nebo video přímo daného šperku.

Puncovní značky

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.4.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kochut & k
Katalogové č.: 11616932
Vloženo: 10.7.2020
Menu
--