Domů Prodané zboží prodejce BOGY - Janečková Petra unisex modrá kšiltovka s pevným kšiltem, fidelka

PROSÍM POZOR - čtěte pozorně 

Bez aktuálních naměřených hodnot objednávku nezasílám. Prosím měřte vaši aktuální postavu přímo na těle, neposílejte mi hodnoty oblíbené sukně ani rozměry opsané z textu u našeho zboží. Podle toho nelze stanovit správnou velikost.

Způsob přijímání objednávek není standardní, budu od Vás vyžadovat spolupráci a další komunikaci, postup je následující:

  • dodání rozměrů - nejdříve zákazníka kontaktuji a požádám ho o dodání rozměrů potřebných k určení a kontrole správné velikosti zboží
  • zboží vyhovuje - v případě, že je objednaný kousek k dispozici a velikostně vyhovuje, přijmu objednávku, poté se zobrazí podklady k platbě
  • zboží nevyhovuje - v případě zjištění, že zboží rozměry nevyhovuje (velikostí, střihem), pokusím se vyhledat jiné náhradní zboží dle zadaných kritérií a upravím objednávku, kterou následně přijmu
  • přijetí objednávky - teprve poté co je vše domluvené a vím, že zboží bude rozměry vyhovovat, přijímám objednávku - nyní zákazník obdrží podklady k platbě prostřednictvím dalšího emailu z fleru

Tedy do doby než od vás obdržím odpověď s naměřenými hodnotami, zůstává objednávka nepotvrzená a číslo účtu budete hledat marně. Bez aktuálních rozměrů objednávku nezasílám. Pokud si chcete ušetřit čas, napište mi potřebné rozměry rovnou do poznámky pro prodejce.

Jakkoli se Vám to může zdát neobvyklé, nebo i otravné, vězte, že to dělám hlavně kvůli vám, zákazníkům. Chci tak předejít zbytečným výměnám a vracení zboží díky špatně zvoleným velikostem či střihům, kterých je stále velmi mnoho. V případě nejasností a potřeby mne kontaktujte vnitřní poštou, pokud to bude v mých silách, ráda pomohu s výběrem správné velikosti. Petra Bogy :-)

----------------------------------------------------------------------------------

Kód: KŠV830DABL-57/60cm - další výroba není možná

Dámská či pánská kšiltovka army střihu, tzv. fidelka (rovná po obvodu), určená na období jaro/podzim. Prošitá je červenou nití, vnitřní část není podšitá, švy jsou obšité overlokem. Po obvodu není tvarovaná, je rovná. Vzadu je zapínání na knoflík. Kšiltovka je mělká a sahá nad uši nebo dle hloubky hlavy. Materiál je pevnější, ale propraný, vysrážený s efekty ve švech. Foceno na malé hlavě, určena je pro větší obvod hlavy, kde bude lépe sedět.

Kšilt je tentokrát zpevněný pevnou výztuhou, neprolamuje se a drží tvar. Tento materiál ale reaguje na delší působení tepla v pračce a může se lehce prohnout nebo změnit tvar, toto můžete jednoduše opravit žehličkou, přežehlete ho na rovné ploše a natvarujte podle potřeby, nechte vychladout. 

Veškeré zboží je opatřeno nýtky, knoflíky s naší ražbou a nášivky, text.etikety s potiskem loga naší značky BOGY(R). Prosím respektujte autorská práva, jedná se o vlastní návrh a střih. Další varianty tohoto modelu si můžete prohlédnout ZDE.

velikosti skladem: 57-60cm, hloubka 16cm

materiál: denim - 100%BA

praní:  v pračce na 40°C

! důležité !  Před objednávkou si prosím překontrolujte, zda Vám bude vybraná velikost vyhovovat a porovnejte s Vašimi aktuálními rozměry. Obvod hlavy měřte těsně nad ušima kolem celé hlavy, zhruba tam, kde se nosí kšiltovka. V případě nejasností a potřeby mne kontaktujte, ráda pomohu s výběrem správné velikosti.

tipy - riflové zboží obecně:

  • nemá rádo sušičku, vznikají sklady a vyšisované pruhy, proto doporučujeme klasické sušení na věšáku nebo ve vodorovné poloze
  • má rádo změkčování při máchání, takže nešetřete aviváží (zvláště pak při větších gramážích materiálu)
  • dle zvoleného materiálu (poměru složení) vykazuje docela velkou tvárnost, tedy při nošení má tendenci povolit a roztáhnout se zejména na šířku, po praní se opětovně uvede do původního stavu

----------------------------------------------------------------------------------

  • Šití na zakázku - zrušeno, vyrábíme pouze na sklad, doplňujeme velikosti - pokud to dovolí materiál, na dotaz šijeme vyprodané velikosti nabízených modelů (vždy dle našich standardních střihů a při zachování původního vzhledu, včetně barvy materiálu) bez jakýchkoliv jiných úprav.
  • Dobírka ani osobní odběr  - nejsou možné.
  • Rezervace zboží - vzhledem k tomu, že je většina kousků po 1ks od velikosti, zboží nerezervujeme. S platbou čekáme max do 4 dnů od přijetí objednávky, poté bude opět vráceno do prodeje.
  • Výměna a vrácení zboží - bude-li zboží nevhodné, či nebudete-li spokojeni, je možné zboží vrátit nebo vyměnit a to do 14-ti dnů od přijetí zásilky. Pokud jste si zvolili nadstandardní službu (balík do ruky nebo balík na poštu) s doručením do druhého dne, bude vám v případě vrácení zboží, vyplacena částka pouze za standardní zaslání (vždy ta levnější varianta).

----------------------------------------------------------------------------------

Barvy:
Velikost:
L
,
XL na dredy
Styl:
městský
,
pro volný čas
Určení:
unisex
Materiál - textil:
džínovina
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.8.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: BOGY - Janečková Petra
Katalogové č.: 8765609
Vloženo: 20.8.2017
Menu
--