Domů Zboží Od veronica eve

Adela

1 110 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od veronica eve

Katalogové č.: 11176161
Zobrazení: 285x
Vloženo: 18.1.2020
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

"Zlatá Adéla" /portrét Adele Bloch-Bauer/  ze "zlatého období"  známého vídeňského malíře Gustava Klimta mne nezaujal ani tak krásou, pohnutou historií nebo cenou, ale spíše precizním detailním propracováním, v němž autor nezapřel, že pocházel z rodiny zlatníka a rytce. Detaily s autorem často využívanými spirálkami, ovály a trojúhelníky šly dobře použít pro techniku wire- wrapping... Horší to bylo s barevností- měď je příliš tmavá, ocel chladná, mosaz není můj šálek čaje. A tak  jsem díky "Zlaté Adéle" objevila bronz /jen škoda, že se nevyrábí drátky tenčí než 0,4 mm/ a na zhotovení řetízku jsem použila pro mne novou techniku "viking- knit".   Bronz jsem nechala v přírodní barvě a doplnila broušenými a hladkými kuličkami černého, místy červeně prosvítajícího granátu/almandin, pravděpodobně Indie- prosvítá spíše do vínové/ 

Dohromady s náhrdelníkem lze zakoupit náušnice "Adélky", na soupravu dávám slevu 100 Kč / mj. z důvodu "ušetření" dárkové krabičky, v nichž běžně posílám veškeré své zboží. 

Zhotoveno pro soutěž-nesoutěž In-Spirare- Inspirace obrazy rakouského malíře Gustava Klimta.

Zdroj reprodukce obrazu:  wikipedie


File:Gustav Klimt 046.jpg

 Detaily náhrdelníku: ornament s trojúhelníkovým přívěskem: 10x7 cm, délka celého náhrdelníku 50 cm, délka "hadího" řetízku viking- knit včetně háčků :  40 cm . Zapíná se na levé straně  ozdobným háčkem do vypleteného očka. Pravá strana je pevně všitá. 

Menu
--