Domů Zboží Od Lonicera

Bójská zima: kapuce

540 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce110 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lonicera

Katalogové č.: 7039827
Zobrazení: 904x
Vloženo: 20.1.2016
Počet srdcí: 171x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

V Železných horách na ostrohu řeky Chrudimky, v sousedství vesnice Hradiště, jsou dodnes patrné valy, které připomínají někdejší keltské oppidum. A toho, kdo se začne procházet touto krajinou - oblastí kolem vsi Hradiště a městečka Nasavrky - stopy našich dávných předků neminou...

Možná u Vás ještě čepici nevynalezli, možná Vám prostě nesluší a možná jen chcete něco jiného. Háčkovaná kapuce je nezaměnitelná díky střihu i vzorům, které hledaly inspiraci v keltských vzornících.

Přírodní přízi jemného, šedo-béžového odstínu ozvláštňuje hnědo-bílá melírovaná nitka s chomáčky mohéru. Ručně našívané ornamenty jsou tvořeny šňůrkou, smotanou z přírodních přízí v temných, lilkových odstínech.

Rozměry volně rozložené kapuce: výška v zadní části (od špice po spodní okraj) cca 36 cm, hloubka v horní části cca 28, obvod kolem obličeje (od konce jedné spodní špice po druhou) cca 75 cm.

Kapuce je předepraná, takže Vám, při dodržování zásad šetrného praní, nepřipraví žádné nemilé překvapení.

Složení: 65% vlna, 35% alpaka, příplet:: 60% mohér, 40% akryl. Lem a šňůrky na zavazování: 40% vlna, 40% mohér, 20% akryl, ornamenty: příze ze 100% alpaky + příze z 65% mohéru a 35% akrylu.

Foceno před Keltským archeoskanzenem, projektem občanského sdružení Boii, který vyrůstá na okraji městečka Nasavrky.

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa na téma ,,Keltové a Germáni". Soutěžím za klub: MaŘeNa umí zpracovat látky, klubka i přadýnka.

Semifinálový blog a Finálový blog

Menu
--