Domů Zboží Od BOGY - Janečková Petra

bublinková čepice s koženkovým kšiltem - black

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY - Janečková Petra

Katalogové č.: 2767064
Zobrazení: 33x
Vloženo: 2.6.2012
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, na zakázku již nevyrábím, dostupné je jen zboží skladem, ani osobní odběr není možný. Před objednávkou je vždy nutné změřit se a dodat mi výsledný rozměr - BEZ ROZMĚRŮ OBJEDNÁVKY NEODESÍLÁM. Informace o dodavatelích, materiálech apod. jsou interní, střihy také nikomu neposkytujeme. Děkuji za pochopení, Petra Bogy :-)

  ... velice příjemná čepice pro nás, kteří bez kšiltu nedaj ani ránu :) A navíc máme rádi, když kšilt pěkně drží tvar a nesvítí nám do očí, proto je tentokráte vyztužen našitou koženkou ve tvaru kšiltu - koženka je čalounická. Proto v žádném případě čepici ani kšilt nežehlíme !! (vím, že to všichni víte, ale pro jistotu :)

Čapka je uháčkována z příze české výroby Složení: 80% akryl,20% vlna. Je opatřena textilní etiketou s naším logem. Nosit ji může hlava 54 až 57/58cm, hloubka 18cm. Základní vzor čepice je tvořen z tzv. bublinek, kraj je háčkovaný na husto, dobře pruží. Pouze 1ks, originál:)

materiál: příze

složení: 80% akryl,20% vlna

odstín: black

praní: doporučuji prát opatrně v ruce max na 35°C pracími prostředky určenými na svetry a pleteniny, ždímat jemně v osušce a sušit ve vodorovné poloze, nejlépe položené na ručníku)

    Menu
    --