Domů Zboží Od Hejta

Dřevěné trsátko na krk

133 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.5.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 3 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 20.5.2024 00:00 z důvodu "Formality a tak dále...". K odeslání: 27.5.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: do 5 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hejta

Katalogové č.: 13136831
Zobrazení: 62x
Vloženo: 8.2.2022
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení návštěvníci, věc se má tak, že doba pokročila a můj status se mění. S ohledem na legislativní podmínky a mou peněženku bude obchod od 02. prosince 2023 dočasně uzavřen. Jakmile se mi situaci podaří přenastavit, opět se uvidíme ;-). Užívejte a mějte se rádi. Aloha!

Celodřevěná trsátka jako přívesky.

Přiznám se, že nevím, z jakého jsou dřeva. Můj muž mi jednou - kdysi dávno domů donesl slušnou zásobu prkýnek 2mm tloušťky z tohoto krásného materiálu, o němž si více nepamatoval. Při řezání a broušení ale velice krásně voní silicemi :-) . Nakonec jsme se po několika poradách i s dalšími hlavami shodli, že se jedná pravděpodobně o mahagon.

Když mi kteréhosi dny před Vánoci nepořádek díky mým drahým děvčátkům přibýval se stejnou vervou, s jakou jsem se ho snažila odklízet, prostě jsem to vzdala. Odložila jsem smeták a hadru a se slovy "kašlu na to, tak budu dělat čurbes taky, co už" jsem lupénkovkou rozřezala celé jedno prkýnko na tahle trsátka. 

Jsou jemně vybroušená a vyleštěná, a tím pádem na dotek velmi příjemná. Ošetřena jsou pečlivě - lněným olejem a směsí tvrdých vysychavých vosků. Přesto je doporučuji před vlhkostí chránit.

Rozměry jsou přibližně š 2,5 x v 3 cm; tloušťka necelé 2 mm.

Trsátka jsou ručně vyráběná a pouze s minimální mechanizací práce - tím pádem je ale každé maličko své. V případě zájmu samozřejmě není problém vybrat si konkrétní kus.

    Menu
    --