Domů Zboží Od BOGY - Janečková Petra

elastická riflová šatovka s aplikací květu a trávy

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY - Janečková Petra

Katalogové č.: 2770450
Zobrazení: 235x
Vloženo: 3.6.2012
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, na zakázku již nevyrábím, dostupné je jen zboží skladem, ani osobní odběr není možný. Před objednávkou je vždy nutné změřit se a dodat mi výsledný rozměr - BEZ ROZMĚRŮ OBJEDNÁVKY NEODESÍLÁM. Informace o dodavatelích, materiálech apod. jsou interní, střihy také nikomu neposkytujeme. Děkuji za pochopení, Petra Bogy :-)

 z kolekce jaro v pohybu skákací fotky jsou trochu inspirované milou IngK

Kód: Š450DABL-38/40

Nový model šatovky ve tmavěmodrém odstínu s výraznou aplikací velké kytky a vyšité trávy kolem celého spodního obvodu šatovku (originál, pouze jeden kus, další budou pouze podobné). Základní odstín rifloviny je velmi tmavý až do černa, v zadní části kombinovaný se tmavěmodrým odstínem dark blue. Materiál je silně elastický, lze nosit jak na tělo, tak i volnější, záleží na dané postavě.

Šráky na přesky umožní regulaci délky a tím se model stává déle nositelnější - jak je vidět na fotkách, šatovka se může nosit buď v prodloužené verzi, kdy šráky jsou posunuté na své maximum, nebo zas úplně stažené na minimum. Nosit se může buď s legínami, na riflích nebo bez nich. Střih šatovky je mírně rozšířený do A, ve spodní části je provlečený látkový provázek na stáhnutí ve vínové barvě jako je aplikace květu. Pro lepší oblékání je na bocích zapínání na knoflíky.

Tento model mohu opětovně vyrobit pouze v jiném odstínu či velikosti - tmavý denim již není k dispozici, lze nahradit odstínem dark blue, který je na šatovce v zadní spodní části.

rozměry: průramek-78cm, cca boky-100cm, spodní šířka šatovky-120cm, boční délka-52cm, délka šatovky- cca 97cm (dá se ještě zkrátit či prodloužit)

cenové rozpětí: (36,38,40=1443kč), (42,44=1554kč)

materiál: elastický denim

gramáž: 320g

odstín: deep blue + dark blue

složení: 98%BA+2%EL

praní: rubem v pračce, max. na 40°C

DŮLEŽITÉ INFO: elastické materiály nežehlíme, při dlouhodobém působení páry z napařovací žehličky by se tak mohli poškodit vlákna elastanu (pokud žehlit, tak pouze na menší teplotu bez páry !!)

  • šaty
  • černá
  • modrá
  • červená
Menu
--