Domů Zboží Od ErmaBe

EMILY noční košilka len / šaty len - růžová

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ErmaBe

Katalogové č.: 11028973
Zobrazení: 2982x
Vloženo: 10.11.2019
Počet srdcí: 110x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, opět přijímám objednávky na vystavené nebo již prodané modely dle Vašeho přání ( ve vel. 36 - 42 ) z materiálů Atelieru Terej. Doba dodání je cca 3 týdny. V případě Vašeho zájmu mne prosím nejdříve kontaktujte vnitřní poštou pro bližší informace. Moc Vám děkuji, že jste tady a přeji Vám pevné zdraví a aspoň malou radost každý den... Radka

Pro lepší kvalitu zobrazení prosím rozklikněte fotografie do plné velikosti.

Tento střih  lze ušít na Vaše přání ve velikostech 36 - 42 také z dalších barev jednobarevných nebo drobně proužkovaných materiálů z Atelieru Terej v lehčí gramáži 140gr/m2.

Materiál: 100% len české výroby, z atelieru  textilní výtvarnice Evy Jandíkové - na Fleru Atelier Terej - vznikl jako součást kolekce autorské metráže v limitovaném množství. Má oděvní úpravu, je předepraný, gramáž 140gr/m2. Tato kvalita je jemnější a tenší, než lny z předchozích sezon !

Barevnost : tenoučký proužek v barevnosti růžová / smetanová

Romantická noční košilka, kterou klidně můžete nosit jako šaty, šatovku, tuniku, na nahé tělo nebo jako součást vrstvení....

Pohodlný tvar, mírně rozšířený do áčka,  jemné vázačky protažené tunýlky na předním i zadním dílu se zavazují na ramenou. Tím se snadno dá regulovat hloubka výstřihu i průramků a svým způsobem i délka. Dolní kraj zdobí úzký kanýrek.
Velikost M - pro obvod hrudníku  90 - 93cm, přes boky dostatečně volné.

Délka košilky od ramene asi 96cm.

Údržba:  jemné  praní ve 30 stupních, žehlit se nemusí...Prosím perte v neagresivním prostředku, nejlépe v gelu na jemné  barevné prádlo, nesušte v sušičce.

Návrh látky : Atelier Terej, Eva Jandíková
Návrh a realizace oděvu : ErmaBe

Menu
--