Domů Zboží Od Slovana

Lněná halenka s výšivkou růže

4 902 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 1.8.2024 00:00 z důvodu "Dočasné uzavření obchodu". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 5 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce520 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Slovana

Katalogové č.: 10224606
Zobrazení: 533x
Vloženo: 14.1.2019
Počet srdcí: 31x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Halenka ze 100% čistého lnu v barvě ovesné kaše (oatmeal). Hrubší přírodní len na ženském těle zjemní výšivka křehké růžičky. Halenka tak působí velice zajímavě a žensky. 

Nabíraný výstřih do paspule, reglánový rukáv s balónovým nabíráním do nepružného lemu u zápěstí. Pohodlný volnější střih, mírně vypasovaný v pase. Praktický střih sedne na různá poprsí, obloukový výstřih přirozeně zdůrazní ženskost.

Výšivka: Na hrudi 3 růžičky kombinace tmavě červené a černé barvy ve velikosti 8x8 cm, na každém rukávu 5 rovnoměrně rozmístěných růžiček 5x5 cm. Celkem 13 výšivek.

Lněné plátno v barvě ovesné kaše, středně hrubý měkčený len, méně mačkavý, příjemný na těle, gramáž 245 g/m2. Viz vlastnosti lnu

Halenka je ve velikosti 40 ihned k odeslání. V dalších velikostech 34-46 ji lze zhotovit dle zaslaných rozměrů, viz tabulka velikostí.  

Variantou je materiál lněné látky v bílé barvě, který byl použit na halence Ladinec. Tento len je stejné gramáže a kvality jen ještě měkčí a jemnější na dotek oproti barvě ovesné kaše, která je naopak režnější, přirozeně přírodní.  

Možná je libovolná kombinace látky i výšivky z vystavených modelů, která se Vám líbí. Od množství vyšitých symbolů se odvíjí cena. Neváhejte nás oslovit.

Typicky mačkavý materiál je důkazem kvality lnu.

Autorská práce dílny Slovana. Vyrobeno v ČR.

Menu
--