Domů Zboží Od Hejta

Na švestce švestka

444 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hejta

Katalogové č.: 12449222
Zobrazení: 52x
Vloženo: 25.4.2021
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení návštěvníci, věc se má tak, že doba pokročila a můj status se mění. S ohledem na legislativní podmínky a mou peněženku bude obchod od 02. prosince 2023 dočasně uzavřen. Jakmile se mi situaci podaří přenastavit, opět se uvidíme ;-). Užívejte a mějte se rádi. Aloha!

Srdíčkový přívěsek je ručně vyřezán z švestkové větve. Tu shodila jedna z jarněletních bouřek v roce 2017 na Kraví hoře v Brně, kde zůstala bez povšimnutí ležet, až se mi jí zželelo. A jsem za to ráda, s materiálem z této větve pracuji velmi ráda a neustále mě baví.

Je mu ponechána jeho původní přírodní barva. Není symetrický, protože je od začátku do konce tvořen jen mýma rukama, ručními nástroji a samotným dřevem, kterým se ráda nechávám vést.

Šňůrka je ručně motaná, zlato-zelená, ozdobená fialovými korálky z dračího achátu. "Zapínání" je děláno pomocí posuvného korálku, takže je možné i snadno nastavit jeho délku (max cca 75 cm). Je ošetřen nátěrem lněným olejem, který krásně zvýrazňuje texturu dřeva a na závěr je několikrát převoskováno. Určitě to ale není "kamarád do deště" a před koupaním ho doporučuji odložit.

Velikost cca 2,5 x 2,5 cm.

Menu
--