Domů Zboží Od Esus

Náušnice ,, Skorylky "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 12835019
Zobrazení: 36x
Vloženo: 15.10.2021
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínované náušnice s tyčkovými krystaly skorylu černým turmalínem - ochraňujícím auru svého nositele před mentálními útoky a nepřátelskými myšlenkami.

********************************************************

Velikost skorylu - cca 25 x 4 x 3 mm, celková délka cca 55 mm s afroháčky.

Afroháčky jsou z chirurgické oceli, včetně chirurgických zarážek.

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí mědi, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*********************************************************

Černý turmalín - Skoryl

- chrání před mentálními útoky, kouzly a nepřátelskými myšlenkami auru svého majitele. Dokáže odvracet negativní energii všeho druhu.

- spojuje se základní čakrou, uzemňuje energii a zvyšuje tělesnou vitalitu. Odstraňuje napětí a stres. Čistí negativní myšlenky, navozuje stav neutrální objektivity a schopnost racionálního uvažování. Podněcuje k pozitivnímu naladění bez ohledu na okolnosti. Současně pobízí k altruistickému jednání a rozvíjí praktické tvůrčí schopnost. 

noste na krku nebo položte mezi sebe a zdroj elektromagnetického záření.

Turmalín - všeobecně

- pročišťuje a transformuje příliš těžkou energii do podoby lehkých vibrací. Uzemňuje duchovní energii, čistí a vyrovnává všechny čakry a vytváří ochranný štít kolem těla.

- je to šamanský kámen, který zajišťuje ochranu během meditačních obřadů. Lze jej použít při věštění z koule. Tradičně se užíval při odhalování viníka nebo v těžkých dobách, aby naznačil směr, jímž se nadále ubírat. Čistí auru, odstraňují bloky, rozhánějí negativní energii a ukazují řešení specifických problémů.

- je vynikající k harmonizaci čaker a k jejich vzájemnému propojování. Na tělesné úrovni obnovují rovnováhu mezi meridiány. Turmalín je pevně spjat s božskými energiemi.

V duševním životě

- napomáhá turmalín pochopení sebe sama i ostatních. Zavede vás hlouběji do vlastního nitra, zvýší vám sebedůvěru a potlačí strach.

- uvádí do rovnováhy levou a pravou mozkovou hemisféru a proměňuje zakořeněné negativní myšlenkové vzorce v pozitivní. Uvádí do rovnováhy proud myšlenek, čakry a biomagnetický obal. Zlepšuje koordinaci mezi rukou a zrakem společně s ukládáním a překladem zakódovaných informací.

- rýhy táhnoucí se po délce krystalů turmalínu zvyšují energetický tok.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat je v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--