Domů Zboží Od Hejta

Platanové pidimidi v cedrové

277 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hejta

Katalogové č.: 13442938
Zobrazení: 9x
Vloženo: 17.7.2022
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení návštěvníci, věc se má tak, že doba pokročila a můj status se mění. S ohledem na legislativní podmínky a mou peněženku bude obchod od 02. prosince 2023 dočasně uzavřen. Jakmile se mi situaci podaří přenastavit, opět se uvidíme ;-). Užívejte a mějte se rádi. Aloha!

Drobňoučký srdíčkový přívěsek je ručně vyřezán z platanové minivětvičky. Je namořen cedrovým mořidlem, které vytahuje jeho nádhernou texturu. Není symetrický, protože je začátku do konce tvořen jen mýma rukama, ručními nástroji a samotným dřevem, kterým se ráda nechávám vést.

"Zapínání" je děláno pomocí posuvného korálku z vyleštěného kamenného oblázku v ladící barvě (tento je skutečně obzvlášť překrásný), takže je možné i snadno nastavit jeho délku (max cca 83 cm). Navlečený je na nylonovém provázku ve zlatavé barvě, součky na koncích jsou zatavené, aby nedošlo k jejich rozvázání.

Je ošetřen napuštěním lněným olejem a na závěr několikatero voskováním. Určitě to ale není "kamarád do deště" a před koupaním ho doporučuji odložit.

Je skutečně extrémně jemný, po nejdelší hraně měří cca 1,1 cm.

Menu
--