Domů Zboží Od Tony Zieglerová

Šehrezádina zahrada - diář 2011

333 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Tony Zieglerová

Katalogové č.: 1028333
Zobrazení: 59x
Vloženo: 20.8.2010
Počet srdcí: 62x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Velevážení zákazníci, Zieglerovic pilně budují nové bydlení, a proto momentálně nepřijímáme speciální zakázky.Taktéž na poštu běháme omezeně, proto se dodání balíčku může opozdit.Upozorňujeme na delší dodací lhůty, vždy je ale možné se při objednávce domluvit. Děkujeme za pochopení a přejeme hezké dny.

Diář na rok 2011 (koupený) vel. A5 v šitém látkovém obalu zdobeném korálkovou výšivkou.

 

Podívejte se na obal hodně zblízka a pak zavřete oči...přejeďte rukou po korálkové výšivce a rázem se ocitnete v zahradě krásné princezny Šehrezád. Mocný sultán ji založil na počest slavné vypravěčky příběhů. Najdete v ní cizokrajné stromy i rostliny dovezené ze všech koutů světa.

Koupený luxusní diář s polstrovanými deskami s odtrhávacími rožky, který obsahuje různé druhy plánovačů, různé druhy důležitých informací, místo na poznámky, adresář a samozřejmě klasický diářový úsek (na jeden den jedna stránka), na zadní předsádce najdete mapu střední Evropy. Diář je vsunut do šitého látkového obalu z nádherného vintage japonského brokátu, který přímo pochází z Japonska ze starodávného kimona a získala jsem jej od sayuri, která zde na Fleru vyrábí japonská kvítka (brože). Obal je velmi pevně vyztužen nažehlovacím plátnem a podšit podšívkou. Pro umocnění zahradního vzoru jsou některé z motivů zvýrazněny korálkovou výšivkou rokajlem a broušenými čočkami. Vše pečlivě přišito neviditelným vlascem.

Obal můžete po skončení roku z diáře sundat a vložit zase nový. Lze jej vyprat do 30 stupňů v běžném prostředku, žehlit raději opatrně na měkké podložce (třebas složený ručník).

Obal voní exotickou orientální vůní.

Budete-li si přát přidat nějaký systém zavazování jako našitou stuhu, knoflík apod., úprava je  zdarma.

Tento výrobek byl vyroben na téma Pohádky tisíce a jedné noci v rámci Velké meziklubové soutěže.

Soutěžím za klub Nezařaditelných další výrobky našeho týmu můžete vidět zde

 

Poštovné bude upraveno podle celkové hmotnosti objednávky;)

 

    Menu
    --