Domů Zboží Od FeMi

Souprava Samba

444 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od FeMi

Katalogové č.: 9511790
Zobrazení: 262x
Vloženo: 26.4.2018
Počet srdcí: 38x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Při koupi závěsné vitráže nad 1000,-Kč ZDARMA speciální HÁČEK, v bílé nebo hnědé barvě, pro zavěšení vitráže do okna (barvu specifikujte při objednání). U všech mých výrobků je po domluvě možná změna barevného provedení.

Ručně vyrobený šperk tiffany technikou inspirovaný kostýmy legendárního karnevalu v Brazílii. Šperk je  tvořený opálovým sklem Spectrum  oranžové a černé  barvy s bělavými odstíny o rozměrech 8 x 3,5 cm, zavěšený na oranžových šňůrkách s organzou o délce 42 cm (+5 cm prodlužovací řetízek). Sadu doplňují náušnice ze stejného oranžového skla o rozměrech 3 x 1 cm zavěšené na klapce, celková délka náušnic 5 cm, zdobeno kapkami cínu, černé bižuterní komponenty, ošetřeno antioxidantem, baleno v sáčku se zipem na barevném vroubkovaném kartonu.

Viz Wikipedie:

Karneval v Riu je světoznámý festival v brazilském Riu de Janeiru, při němž městem chodí velké průvody extravagantě oděných tanečníků a tanečnic pohybujících se v rytmu tance samba. Akce se koná každý rok na přelomu únoru a března a navštíví ji denně okolo dvou milionů lidí.

Menu
--