Domů Zboží Od maatja.beads

Strom života

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od maatja.beads

Katalogové č.: 7065601
Zobrazení: 350x
Vloženo: 27.1.2016
Počet srdcí: 74x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Luxusní náhrdelník s keltským motivem byl vytvořen do mezioborového klání MaŘeNa - materiály a řemesly napříč na téma ,,Keltové a Germáni".
Soutěžím za klub SKLO. Náš Flerbox. Náš semifinálový Blog. Finálový blog, ve kterém soutěží i můj šperk.

Náhrdelník je vyroben kombinovanou technikou šitého šperku a korálkové výšivky, která je časově velmi náročná. Hlavním motivem je keltský strom života, který symbolizuje spojení nebe a země.

Na korálkovou výšivku jsem použila japonský rokajl TOHO Round v barvách matná tmavě zelená olivová (Matte-Color Dark Olive), tyrkysová průhledná s průtahem (Inside-Color Aqua/Lt Jonquil Lined), luxusní rokajl TOHO Treasure a TOHO Exclusive ve zlaté barvě (Antique Bronze a Bronze), doplněno o české skleněné čvercové dvoudírkové korálky Tile v barvě tyrkysová s mramorováním alá travertin (Turquoise Green / Dark Travertin Opaque) a čtyři obšité rivoli Swarovski (10mm) v barvě Amethyst.

Výšivka je šitá na zelené plsti a podšitá umělou semiší Alcantara, která je velmi příjemná na nošení.

Šňůra je ušita síťovým stehem a zakončena americkým zapínáním značky JBB (JBB komponenty neobsahují nikl ani olovo a jsou původem z Izraele). Ostatní komponenty jsou z bižuterního kovu v barevné úpravě černá a hematitová.

Rozměry náhrdelníku: průměr výšivky se stromem 8cm, délka šňůry 49cm.

Náhrdelník působí robustním dojmem, ale na krku je velmi lehoučký. Velmi efektní je reliéfní zpracování - plastický kmen, lístečky na větvích.. Jde o výjimečný a originální šperk!

Menu
--