Domů Zboží Od Hejta

Velká, jednou a půl točená

999 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Hejta

Katalogové č.: 13575038
Zobrazení: 29x
Vloženo: 30.9.2022
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení návštěvníci, věc se má tak, že doba pokročila a můj status se mění. S ohledem na legislativní podmínky a mou peněženku bude obchod od 02. prosince 2023 dočasně uzavřen. Jakmile se mi situaci podaří přenastavit, opět se uvidíme ;-). Užívejte a mějte se rádi. Aloha!

V mém obchůdku poněkud masivnější, jednou a půl vinutá pikorua. Starý maorský symbol, vykládaný jako spojení dvou lidí na své cestě, jejich přátelství a lásky. Symbolizuje přirozené odlivy a proudy vztahu, kdy si ale oba vždy zase najdou cestu zpátky k sobě. Za inspiraci na půl otočky navíc vděčím jedné ze svých milých zákaznic, která si přála přívěsek zavěsit právě na řetízek. Protože se mi ale zrovna do těchto krásek, se kterými si vyhrávám dlouhé hodiny, skobičky vrtat nechtějí, vyřešily jsme to nakonec takto.

Vyřezaná je, stejně jako její bludičková kolegyně, ze švestkové větve. Tu shodila jedna z jarněletních bouřek v roce 2017 na Kraví hoře v Brně, kde zůstala bez povšimnutí ležet, až se mi jí zželelo. Je zalita bleděmodrou pryskyřicí - kombinace těchto barev je mi velmi příjemna. Pryskyřice je navíc smíchána s fosforově-zeleně fluoreskujícím práškem, takže ve tmě dělá opravdu úchvatné světelné efekty (doporučuji nasvěcovat na denním světle).

Zavěšená je na ručně motané šňůrce z pevných nylonových provázků ve zlatavém odstínu. Šnůrka je opatřena posuvným nápletem, takže délka zavěšení je lehce upravitelná (max. cca 106 cm; na přání lze zkrátit).

Pikorua je dohladka vyleštěná a ošetřená lněným olejem, který krásně zvýrazňuje texturu dřeva. Na závěr je opakovaně ošetřena směsí vysychavých vosků. Určitě to ale není "kamarád do deště" a před koupaním ji doporučuji raději odložit.

Velikost cca 5,4 x 2 cm; tloušťka cca 1,3 cm v nejširších místech.

Menu
--