Domů Zboží Od hnízdilky

Voním / zelená série

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce45 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od hnízdilky

Katalogové č.: 2647210
Zobrazení: 34x
Vloženo: 19.4.2012
Počet srdcí: 130x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Hnízdilky přesunují zástěrky ke švambi a na ostatní zboží vyhlašují výrazné slevy, které potrvají do konce července. Potom hnízdilky švambi a lind odlétnou každá do svého hnízda.

Hnízdilky švambi a lind ladí dozelena a začínají vůněmi trojhránkovými koupelnovými, toaletními či skříňovými, záleží jen na vás, kam je zavěsíte. Kanafasové trojhránky o velikosti výška 10 cm, dno 7 x 7 cm jsou plněné ovoněným dutým vláknem. Vůně je čistě přírodní silice BERGAMOT. Trojhránky mají poutka k zavěšení.

Tyto trojhránky jsou součástí zelené série, která obsahuje i další koupelnové výrobky od hnízdilek... ručníky, kapsář, mořského koníka, koupele...

Aplikaci pojednala tématickým sítotiskem dle vlastního návrhu lind. Barvy sítotiskové jsou ekologické, zažehlené, pratelné.

Nově ke koupelnovým výrobků nabízíme tak možnost zakoupit si nerezový kovaný hřebík od frankieho za cenu 45 kč / 1 ks. Na povrch hřebíčků nemá vliv vlhkost koupelnová. Velikost: délka 8 cm, hlavička 2 x 2 cm, hrot š 2 mm, u hlavičky š cca 8 mm.

Každý výrobek od hnízdilek je jedinečný originál!

Trojhránek lze prát v pračce na 40 stupňů, možná vám ovoní i prádlo :-)

Menu
--