Domů Prodané zboží prodejce Nature in drop Oměděný list Břízy

Jemný Prívěšek z listu brízy. 
Výška 4 cm šířka  cca 3 cm.

Kolekce "List-opad"

*Šperk vyroben a ručně zpracován v naší krásné dílně unikátní metodou Galvanoplastiky (Electroformingu), patinován a chráněn speciálním antioxidačním prostředkem.

*Uveďte prosím do poznámky délku řetízku nebo šňůrky. Jinak dodáváme řetízek v délce 55 cm.

*Vaše zboží obdržíte zapečetěné v dekorativní krabičce z přírodního materiálu nebo v látkovém pytlíku s naším logem. Pokud toto balení neodpovídá šperku velikostně, nebo chcete pro něj luxusnější ozdobu, jsou pro Vás i jiné varianty dárkových krabic.

Podívejte se, jak pečovat o Váš šperk a taky se dozvíte odpovědi na Vaše dotazy .

***

Bříza. Je stromem říkající „jsem naděje“. Tento strom je vynikající především pro lidi, kteří trpí melancholickými nálady ( melancholiky ), neboť její energie dokáže velmi dobře navodit dobrou náladu. V člověku rozvíjí vnitřní sílu pro řešení problémů všeho druhu. V člověku posiluje cítění a smysl pro společenství, ( především rodinné ). V Keltské mytologii byla bříza stromem zasvěcení do poznání dobra i zla. Kůru tohoto stromu Indiáni používaly na výrobu vonných kadidel a na některé „duchovní obřady“.

Měď Léčivé vlastnosti mědi jsou známé již od starověku. Ve všech energetických centrech působí jako prvek ochrany, očisty a energie, boří veškeré blokády. V duševní rovině posiluje koncentraci, podporuje sebedůvěru a sebevědomí, zahání apatii, vyrovnává citové výkyvy, tiší neklidné srdcei. Oživuje fantazii a smyslnost. Po zdravotní stránce působí měď protizánětlivě. Energie mědi krásně souzní se srdeční čakrou, rozvíjí lásku a sebelásku.

***

*Jedinečný dárek pro milovníky přírody a pro Vás.

*Přírodniny našich šperků pochází z českého venkova nebo z cest do nejrůznějších okouzlujících koutů světa.

*Naše šperky jsou vyrobeny ručně a proto je každý kus unikát. Drobné nedokonalosti, které se mohou vyskytnout v některých výrobcích, jsou způsobeny vlastnostmi přírodnin a přispívají k atmosféře a originalitě šperku.

*Kupujete produkt podle fotografické předlohy, ovšem mějte na paměti, že barva šperku na počítačových obrazovkách se může mírně lišit od skutečné barvy šperku.

*Na všechny inzerované fotografie si vyhrazuji autorská práva, a proto Vás žádám o použití mého loga při jejich použití či šíření. Mé šperky mohou být pro mnohé inspirující při vlastní tvůrčí práci, přesto se prosím vyvarujte prostému napodobování našich výrobků.  

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
,
unisex
Materiál:
měď
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Nature in drop
Katalogové č.: 10270977
Vloženo: 28.1.2019
Menu
--