Výsledky hledání

Hledání ve článcích - na hledané spojení chleba nalezeno 314 článků.

Ukrajina - výsledkový blog klubu Soutěž/ nesoutěž: Barevné výrobky

V rámci klubu Soutěž/nesoutěž: barevné výrobky tvoříme vždy na zadané téma, které představuje určitou barevnou kombinaci s krásným příběhem. Vítězka únorového kola jari.ticha vybrala na březen téma : UKRAJINA...

POSELSTVÍ Z MINULOSTI DO BUDOUCNOSTI

Většina tvůrčích lidí má v sobě jakousi úctu k poctivé a krásné práci, řemeslné zručnosti a umění našich předchůdců. Pečlivě a často i s lupou v ruce prohlížíme a zkoumáme, jak že to vlastně tenkrát udělali,...

A tak to máte každý den…

Každé ráno před snídaní brouzdám po facebooku a když pominu běsnění nad politickými kauzami, raduju se z povedených dortů, poetických zákoutí zahrad, výhledů na moře a z radostných výkřiků o tom, jak je život...

Recept na domácí kmínový chleba

Jelikož jsem, stejně jako spousta dalších v době covidové začala péct domácí pečivo, stihla jsem za ten rok vyzkoušet několik receptů. A ten nejjednodušší byl nakonec i nejlepší. Pokud byste chtěli s pečením začít a...

Dobře vypečené stáří

… a jak jsem slibovala v minulém blogu, tak činím… Poslední třetina života může být za předpokladu dobrého zdraví, milující rodiny a slušného finančního zázemí docela zábavná. Ale je potřeba chystat se na ni s...

Chvála dobrovolnosti

Nedávno mě bývalá kolegyně požádala o fejeton na téma stáří. Oponovala jsem, že jsem už všechnu munici vystřílela v blogu, protože vlastně skoro o ničem jiném nepíšu. Ostatně taky o čem jiném psát, než o tom, co...

Nechme to vykvasit, aneb jak na kvašenou zeleninu:)

Pickles, jak se také kvašená zelenina nazývá, je tradiční a velmi zdravý způsob uchovávání zeleniny. V průběhu mléčného kvašení, které trvá při pokojové teplotě cca 4-5 dní, se v důsledku nakvašení vnitřní...

Kuchařka Čarovné zahrady a jejích přátel

Tento blog vznikl na základě přání, soustředit naše recepty na jednom místě. ARARATSKÝ ČANACH od Čarovné zahrady Vepřové maso na kostičky nakrájené posolím a opepřím a dusím do skoro měkka, já dělám asi tak 17...
další strana
3/40
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím