mago

Permakulturní kuchyně -1. díl

Tak, jako mnozí z vás, i já, se snažím to, co zvládnu sama, opravdu zvládnout... geny, výchova a život sám už mě tak vycvičily....

3+1 zdarma:) po celý rok:)

S dlouho očekávaným jarem za zády a spoustou nových nápadů v hlavě jsem pro Vás připravila celoroční potěšení. Vytvořila...

Nechme to vykvasit, aneb jak na kvašenou zeleninu:)

Picles, jak se také kvašená zelenina nazývá, je tradiční a velmi zdravý způsob uchovávání zeleniny. V průběhu mléčného...

Speciální lednová dárková akce

Moji milí zákazníci, od 21. ledna 2017 do 31. ledna 2017 (nebo do vyčerpání zásob dárků) je pro Vás připravena speciální...

s Flérem přes dobu plastovou

Archeologové již v minulosti pojmenovali historické etapy podle typu materiálu, ze kterého byly vyráběny nástroje, používané k...

Nebojte se kameninového vaření !!!

Že Vám nejde dohromady představa špinavých rukou od hlíny a čistého nádobí v kuchyni??? A co takhle zavřít oči a vzpomenout si...
1/1