Domů Profil prodejce Nemravka
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Louňovice, ČR
  • 183 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (91) 100%
Nadšenci: 761
Aktivita: aktivní
Prodáno: 183
Registrace: 6.2.2009
Město: Louňovice
Stát: ČR

Nemravka

/ Prodávající
Novinky
312297
7.10.2014 Něco nových náušniček z odlehčené a veeelmi barevné hmoty :-) www.fler.cz/shop/nemravka...

Koukám do svého profilu a je to skoro dva roky, kdy jsem sem nevkládala zboží. Krabice se šperky se mi pomalu plní, tak jsem se rozhodla, že je potřeba zasednout a nafocené korálky vystavit.

 

Vítejte, milí moji stálí i náhodní nahlížející,

 

Právě jste se ocitli ve virtuálním barevném obchodě jedné vesměs velmi a po většinu času mravné Nemravky (která se jí stala díky jménu svého manžela (to na vysvětlenou, aby nedošlo k mýlce Usmívající se)).

Před nějakým časem mi učarovala polymerová hmota, chcete-li Fimo.. Nejprve jsem seděla týden na youtube a stále dokola si pouštěla pro mě tehdy značně nepochopitelné postupy aneb jak během tří minut udělat z kostky „modelíny“ krásný vzor nebo šperk. Samozřejmě jsem tehdy ve vší skromnosti uznala, že to je brnkačka, nakoupila materiál, spoustu knih a začala patlat. Tak snadné, jak to vypadalo, to samozřejmě nebylo, ale Fimo mě na první očichání okouzlilo, pohltilo. Svými nekonečnými možnostmi, barevností a právě onou proměnou kusu hmoty v něco, co se líbí.

Minulo něco času a polymerová hmota naplnila i další skulinky mého života a z prvotních nesmělých dotyků se stala opravdu vášeň (až obsese, když už jste u Nemravky). Otevřela jsem obchod s materiálem, začala podnikat výlety za „světovým“ polymerem, padala na zadek před Donnou Kato, Christine Dumont, Julií Picarello a a a … zkoumala, patlala, zkoumala a patlala. Začala jsem kurzovat, což je jednou z dalších vášní. Je těžko popsatelnou nádherou, když lidé z kurzu odcházejí uvolnění, s rozsvícenýma očima a v tašce jim o sebe ťukají právě upečené korálky.

Výsledkem mého setkání s polymerem je spousta probdělých nocí, popsaný blok nápady (na realizaci bohužel často nezbývá), kniha o této čarovné hmotě a druhá se právě rodící. Výsledkem jsou i články do novin a časopisů, čímž se plní můj celoživotní sen – a to psát.

Fimo je mi radostí, úžasem z neustálého objevování, kámošem, se kterým jsem ráda sama i se svými přáteli. Našla jsem okolo sebe spoustu úžasných lidí, se kterými ráda klábosím o fimu i nefimu. Jsou jimi např. Renča a pro radost, Hanička HC Design a další (nejen) z klubu U Nemravky, na které bych nerada zapomněla. Trávím s nimi chvíle virtuální zde na Fleru i nevirtuální a zcela osobní na našich setkáních.

Vždycky říkám, že kdybych v životě měla jen tolik štěstí, kolik jsem ho dosud dostala, je ho dost na dlouhý život. Jedno velké je v podobě mého manžela, který mě v mém konání neuvěřitelně podporuje, dvě menší (fyzicky) jsou naše (po většinu času) úžasné holčičky a dalším je právě objevení Fima.

Začínám být poněkud patetická, tudíž končím a zvu Vás mezi vitríny mé virtuální galerie: Vítejte ve světě barev, ženských šperků, které mají upozorňovat a ne příliš, být originální, a přesto nositelné a vyrobené s láskou a spoustou myšlenek a energie do nich vložené.

Petra Nemravka

PS: poněkud jsem se také zbláznila do afrických recy korálků, kterými „kořením“ své šperky. Najdete je na účtu TradeBeads zde na Fleru.

Způsob dopravy
Prostřednictvím České pošty, doporučeně, baleno v bublinkové obálce nebo krabičce a ziposáčku. V případě bydliště blízkého Říčanům, Českému Brodu event. Praze 4, 9 a 10 je možné se domluvit na osobním předání. Zboží zasílám vždy v úterý a čtvrtek - ihned po připsání peněz na účet. Pro zaslání do jiné země mě prosím kontaktujte pro úpravu poštovného. PŘI SOUČASNÉM OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ Z OBCHODU Nemravka - materiál a TradeBeads JE SAMOZŘEJMOSTÍ PLATBA JEDNOHO POŠTOVNÉHO.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Nemravka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--