Domů Profil prodejce qetino
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Brno, ČR
  • 511 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (219) 100%
Nadšenci: 280
Aktivita: aktivní
Prodáno: 511
Registrace: 13.4.2013
Město: Brno
Stát: ČR

qetino

/ Prodávající
Novinky
921522
15.12.2020 Konečně po dlouhé době jsou tu nové modely obalů a hodí se na právě prodávané typy čteček. Ještě to stihnete do Vánoc!

Jedna čtečka vydá za 10 (20, 100, 200... ) knížek! 

Jediné, co jí trochu chybí, je krásná obálka. A je na nás to spolu napravit:

Jestli toužíte po opravdu unikátním obalu, můžete mít qetino obal ve stylu obalu na knížku. Stačí dodat fotku a název, já se postarám o zbytek. Samozřejmě nejlíp se stejně vymýšlí ve dvou, takže s mými zákazníky většinou obaly vymýšlíme společně. Někdo má přesnou představu, jak by měl jeho obal vypadat, někdo si zase spíš nechá poradit a raději vybírá z možností. Klidně pište Fler poštou se všemi dotazy a nápady, těším se na ně!

Takže popusťte uzdu fantazii a dopřejte si nový obal! Naše drahé čtečky si to zaslouží... a my taky. Na fotkách vidíte mou vlastní čtečku, paní Kindlovou 2, pózující v obalu Dívka s netopýrem. Na posledním snímku předvádí praktické využití obalu jako stojánku na čtení u snídaně.

Samozřejmě kromě obalu na přání můžete taky vybírat z nabídky všech ostatních qetino obalů. A pokud jste tady na profilu na návštěvě jenom náhodou a obal na čtečku zrovna vůbec nepotřebujete, zvu k nahlédnutí do mého druhého obchodu, kde se nachází všechno mé ostatní zboží... experimenty i zbytky, různé beta verze a směs možných i nemožných nápadů všeho druhu... aneb   jednou a dost  

 

Obaly pro leváky nejsou jen pro leváky, ale taky pro všechny milovníky mangy. Zkrátka pro všechny, kdo knížkami a časopisy prostě tak nějak automaticky listují odzadu.

Technicky vzato je většina qetino obalů určená pro leváky i pro praváky. Stačí dát čtečku do obalu vzhůru nohama a tím se změní i otvírání obalu - teď bude při čtení přední strana obalu odklopená vpravo, jako když čtete mangu. Nebo jako když listujete klasickou knížkou odzadu. Na následující fotce je vidět paní Kindlová 2 (= moje vlastní čtečka) usazená tímto způsobem v (už lehce ohmataném) prototypu obalu Viktor:

Jenže některé obaly takhle jednoduše nefungují. Když tímhle způsobem usadíte čtečku třeba v obalu Týraná kočka, budete jí místo na utýraný čumáček koukat na... no, na zadní část těla s ocáskem. To tak nějak není ono. Mohla bych sice na přání obal vyrobit zrcadlově převrácený, jenže přitom by se bohužel převrátily i texty Terryho Pratchetta, kterými je kočka mourovatá. A to by byla škoda. Na stejný problém narazíme u většiny obalů s textem na přední straně.

A proto jsou tu speciální obaly pro leváky. Kromě toho, že fungují výše uvedeným způsobem, dají se taky použít jako klasická pravácká verze. Ovšem nápisy na přední straně jsou vyloženě motivační levácké. Podrobně si je můžete prohlédnout v samostatné kategorii.

Upozornění na závěr: Obaly jsou určené pro leváky, případně pro velkorysé praváky. Militantní levičáky prosím, aby se poohlédli jinde...

 

Tip na oživení šatníku aneb obal na čtečku může být taky módní doplněk. Stačí si dodat trochu odvahy a pustit se do barevných kombinací a výrazných vzorů. Koneckonců puntíky jsou klasika, která nezklame, jak dokazuje třeba obal Polka:

A když není odvahy nazbyt, dá se kombinovat i jednoduchý vzor, jako třeba tenhle obal s dekorem pánského svetru:

Nebo je možné vsadit na jednoduché provedení a rafinovaný detail. Obal Wrap zdobí překřížené neonové gumy na zavírání. A má očka na připnutí poutka nebo třeba náramku - teď můžete svou milovanou čtečku eskortovat naprosto bezpečně kamkoliv s sebou:-)

A ještě jedna ukázka, jak je možné obal upravit na míru: kombinace vzorované látky a tištěného dekoru, třeba ve formě monogramu nebo nápisu na přání. Modelka předvádí obal Retro, který spadá právě do téhle kategorie... nápis je možné libovolně obměnit.

A na závěr obrovské poděkování Martině z eshopmartinee. Je nejen autorkou těch nádherných šatiček, které je možné s obaly sladit, ale také se ujala iniciativy a produkce fotek, za což má můj obdiv a vděčnost!

Způsob dopravy
Standardně posílám obaly Českou poštou jako doporučený dopis. Chodí celkem spolehlivě do dvou pracovních dnů. Na přání taky přes Zásilkovnu (nezapomeňte prosím uvést kontaktní telefon a mail). Po předchozí domluvě je možné i zaslání na dobírku nebo osobní předání v Brně.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od qetino

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--