Domů Profil prodejce SingleFood
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Tábor, ČR
  • 5108 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (221) 100%
Nadšenci: 460
Aktivita: aktivní
Prodáno: 5108
Registrace: 29.5.2017
Město: Tábor
Stát: ČR

SingleFood

/ Prodávající
Novinky
1083251
24.11.2023 Vánoce se pomalu blíží. My každý rok vyrábíme vánoční tubusy, které můžete dát rovnou pod stromeček.
Jste úplně bez práce, dárek máte rovnou krásně zabalený a obdarovaný si báječně pochutná.
https://www.fler.cz/shop/...

 

 

----

Jmenuji se Michal a založil jsem malou výrobnu na džemy a sirupy.
Nápad se zrodil na naší přeplněné zahradě, kde to vždycky krásně vonělo, kde bylo vždycky co zobnout a ochutnat, někdy se i totálně nacpat. Tak jsem ho začal zpracovávat do skleniček. A potom jsem začal experimentovat a kombinovat, ovoce, bylinky, čokoládu, marcipán atd.

Vyrábíme hlavně sirupy a džemy. Někdy dojde na želé, pesto , chutney co zrovna příroda dá. Momentálně spolupracujeme s několika místními farmáři od kterých bereme ovoce.

Naše výrobky jsou bez jakékoli chemie a barviv, což je v dnešní době už takové klišé. ;) Ale my vše zpracováváme ručně, od sběru přes výrobu až po etiketování. Na začátku jsem dělal všechno sám a proto mě napadl název SingleFood. A Single také znamená jedinečný, tak proč ne? ;)

Tento rok se stali naše výrobky zvláštní v tom, že jsem využil moji mamku, která mi začala ručně malovat vzor etiket, protože jak se říká, jí se i očima. Chtěl jsem, aby zákazník měl radost nejen z toho co je ve skleničce, ale i na skleničce.

 imageimage

 --

ručně malované vzory etiket

--

Všechny Vaše objednávky balíme ekologicky bez plastů. Používáme jen kartonovou fixaci, papírovou výplň a papírovou pásku.

Etikety. To bylo u nás dost dlouhé téma. Je to vlastně první věc, kterou člověk uvidí a která by ho měla zaujmout. Hlavní prvotní myšlenkou bylo: "Chtěl jsem, aby zákazník měl radost nejen z toho co je ve skleničce, ale i na skleničce."

První rok jsme měli velice jednoduché čisté etikety, bez jakéhokoli grafického znázornění. To se mi úplně nelibílo a chtěl jsem aby to bylo barevnější a osobnější.

Druhý rok jsme začali malovat přímo v grafickýh programech. To už byla správná cesta, ale stále mi tam něco chybělo.

Až jednoho dne si začala moje mamka malovat květiny a pověsila si je do chodby.

Když jsem je viděl zeptal jsem se jestli by mohla zkusit namalovat i ovoce. Když jsem viděl namalovaný první vzor, řekl jsem si tohle je přesně to co hledám. Tak jsem mamku poprosil jestli by mi nemohla začít malovat vzory pro moje výrobky. Mamka samozřejmě souhlasila a řekla mi ať ji pošlu seznam co bych všechno chtěl. A tím to celé začalo.

Momentálně máme namalovaných 76 vzorů a stále posílám seznam nových kombinací které potřebujeme namalovat. :)

Občas je to komplikované, protože stále se snažíme vyrábět něco nového a samozřejmě předem nevíme co to ještě bude. Tak se většinou etiketa maluje až když vyrobíme produkty. A proto produkt občas dáváme do prodeje se spožděním.

Dokonce jsem si vyzkoušel namalovat jednu etiketu i já sám byla to meruňka. A když je čas tak se s mamkou sejdeme na chalupě a malujeme společně.

Už teď se tešíme na každou novou etiketu a ještě více nás baví etiketovat naše produkty :)

Způsob dopravy
Zásilkovna Zásilkovna na adresu. Pokud při doručení balíčku na adresu nebudete zastižen (doma ani na telefonu) balíček bude automaticky přesměrován na nejbližší výdejní místo.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od SingleFood

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--