Domů Profil prodejce veronica eve
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Jeseník, ČR
  • 199 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (60) 100%
Nadšenci: 908
Aktivita: aktivní
Prodáno: 199
Registrace: 4.10.2010
Město: Jeseník
Stát: ČR

veronica eve

/ Prodávající
Novinky
1041577
6.1.2023 OD 6-1-2023 DOŠLO KE ZMĚNÁM V OBCHODNÍCH PODMÍNKÁCH A REKLAMAČNÍM ŘÁDU. Dávám přednost komunikaci a slušnému jednání. Nebojte se reklamovat zboží a domluvit se na nápravě, nebo je vrátit. U objednávek platí vzájemně domluvená lhůta dodání a horní cenový limit.

Jako z krajky. Jako z Pána prstenů ... přepisuji zde slova těch, kdo moje šperky viděli "naživo. 

Foťák klame. Lidské oko vidí jinak. Drátky jsou tenké téměř jako můj vlas.

Vypráví příběh který se už kdysi stal.

Kdysi dávno, kdy naší zemi vládli Keltové, Germáni, Slované...

Historie a dávné příběhy, věčná inspirace...

 

Na fleru jsem od roku 2010.

Za léta  práce na technice tvorby šperků a kultuře prodeje se z původního obchůdku "pro radost"  veronica-eve stala "obchodní značka" na kterou jsem hrdá.  Nevyrábím série, pouze originální šperky. 

Kromě původních fantasy šperků se zaměřuji na boho-style a na šperky pro každodenní nošení. Ráda pracuji se surovými minerály. V hlavní roli musí být minerál a ta paráda kolem ho má jen uchytit, zvýraznit a dozdobit. 

o mně a o mé cestě ke šperkům si můžete víc přečíst zde 

Wire-wrapping je moje závislost.  V každé volné chvilce, místo televize, na cestách, na dovolené... motám šperky. Kombinuji různé drátenické i textilní techniky. Neustále se zdokonaluji, studuji různé techniky, vzdělávám se. Přála bych si, aby moje šperky našly své zákaznice a ty je s radostí nosily 

Z původní záliby se časem stalo řádné zaměstnání, na které mám živnostenský list.  

Mám za sebou dlouholetou praxi, fleru předcházelo 15 let výtvarních kurzů na jesenické ZUŠ. U mé lektorky Jany Krhánkové si příležitostně tvořím keramiku pro radost. Základy wire-wrappingu jsem dostala od Serenity a Eire / dnes Elvenlune, pokračovala jsem na internetu a u Monsterance , abych se ještě víc zdokonalila v drátenických technikách. 

Od roku 2023 jsem hrdou členkou Českého drátenického spolku. 

 

účastnila jsem se výstavy secesních šperků ve Znojmě, dala jsem dohromady šperkařskou výstavu v jesenickém muzeu v r. 2013. Pravidelně /pokud situace dovolí/ jezdím na trhy lidových řemresel do polského Prudniku. 

Svého původního povolání geoložky spolupracující s archeology jsem se ale nikdy nevzdala a ani nechci. Svou profesi jsem si kdysi vysnila, mám ji ráda  a pořád mne baví.

 

Jako zákazníci u mne máte záruku, že Vám neprodám levnou náhražku, ale skutečný minerál. I za cenu vyšší ceny, která se pak promítne do šperku. Mám své oblíbené obchůdky a zdroje. Občas si ta ty "šutry" i zajdu. A pak to místy u nás vypadá i  takhle: 

/poznali byste křišťály?/

...Ano, i tyto kamínky možná skončí ve šperku...  přesněji  malá část z nich, ty ostatní najdou místo v květináči nebo na skalce.

A tak je to se všemi minerály- mezi deseti najdete jeden, který za něco stojí, ve stovce kousků může ležet poklad, který bude stát brusiči za námahu. A jeden z tisíce, možná i desetitisíce se stane  tím jen Vaším drahokamem. 

 

Moji tvorbu ovlivňují archeologické vykopávky, historie, fantasy literatura, příroda i folklorní prvky.  

Moje šperky vyhledávají milovníci historického šermu a LARP, čarodějky  a milovnice boho-stylu, ale i  ženy, které touží nosit originální designové šperky. 

 

Potrpím si na kvalitu a drahé kamení si vybírám  přímo od prodejců na burzách minerálů. Mám své oblíbené obchůdky i zde na fleru. 

 

image

  Měděné šperky vytvářím z  nelakované šperkařské mědi, často i včetně řetízků. Na patinování používám potravinový doplněk- himálajskou sůl kala namak nebo originální zlatnickou patinu. 

 

Ocelové šperky jsou z kvalitní nerezi s atestem pro styk s potravinami / EN 1.4301   ASTM  316 L/ v kombinaci s chirurgickou ocelí/osteofix, reda/ Háčky jsou z chirurgické oceli.

Bižuterní komponenty  najdete jen v částech, které nejdou přímo do ucha/kaplíky, konektory, korálky na "kočičích" náramcích  a jiné ozdůbky.

Háčky  u  ocelových náušnic jsou z chirurgické oceli. 

U měděných  a bronzových šperků si komponenty vyrábím sama, včetně řetízků, náušnicových háčků a brožových můstků. 

Údržba šperků 

Měď je citlivější na vlhkost.  Při delším kontaktu s potem nebo vodou doporučuji šperk pečlivě propláchnout vodou se saponátem , podložit papírovým ubrouskem a vysušit. Určitě se s nimi nekoupejte v moři nebo v termálních pramenech, aniž byste je poté propláchli čistou vodou. Nedrhněte a nečistěte chemicky, poškodili byste patinu. Ztmavnutí řetízků může způsobit agresivnější pot. 

Když ocel, tak ocel ... Nerezová ocel 316L, Reda nebo osteofix, ty vydrží všechno :D i koupání, sprchování... dokonce se snesou s většinou alergiků. Jsem jedna z nich a tedy Váš první tester. B. Nižší kvalitu než 316L u mne ani  nehledejte. 

Občas u mne najdete bronzové šperky, jejichž údržba je stejná jako u mědi.  Bronz je tvrdší a má krásnou zlatavou barvu. Ćasem "zajde" poněkud do zelena. /Mosaz s mojí pokožkou nekamarádí, takže  ji mám jen na obruby kamínků tzv galerijním drátem , v kombinaci s bronzem. Samotný šperk je z bronzu, stejného kovu jako olympijské medaile za 3 místo.  Pracuje se s ním o něco hůř a je dražší, proto jím jen občas okořením tvorbu. Plánuji z něj šperky inspirované starověkou keltskou a vikingskou tvorbou. Ale ne kopie. Jen inspirace.  

 

Jsem šperk zhotovený technikou wire-. wrapping.

Zacházej se mnou jemně... 

Drsné zacházení nemají šperky zhotovené technikou wire. wrapping vůbec rády. Šlápnout na ně zpravidla znamená zničit je. Také se dvakrát "nemusí" s pleteninami. Ačkoli drátky pečlivě začišťuji a zabrušuji, kontroluji pod lupou, zda někde něco neuniklo mojí pozornosti,  raději  noste šperky jen na hladkých tkaninách. S úplety kamarádí pouze brože a spony, kde hrot není tak ostrý.  

 

Zaujala Vás technika wire-wrapping?  

Základy  naučím  prezenčně v Jeseníku buď individuálně po dohodě termínu, nebo na korálkářských akcích nadačního fondu Dobrá srdce.  

 

 jak se tvoří cena 

  • práce + materiál = cena
    cena x 2 = velkobchodní cena (jsou v ní zahrnuty nutné náklady)
    velkobchodní cena x 2 = maloobchodní cena (
    v kamenných galeriích se setkáte s cenou x 3 i  x 4... Proto je mojí jedinou galerií FLER, kde je maloobchodní cena navýšena jen o provizi,momentálně 11%,  která  náleží FLER-u za jejich služby nám prodejcům. Na trzích apod, musíme do ceny započítat i náklady za stánek.)

    materiál + práce + náklady + zisk = velkobchodní cena x 2 = maloobchodní /
    pro mnohé z nás je tato práce spíš koníčkem, z něhož se stal vedlejšák.Jako dámy znalé poměrů a platových možností našince snažíme se ceny přiblížit kapse našich milých zákaznic, tím pádem odměna za práci za hodinu nepřesahuje ani stovku -  připočítejte k tomu ještě focení a vytváření textů k výrobkům. Plusminus padesátikačka...Ruku na srdce, pracovali byste někde za tolik? Ano, děláme to z lásky a s láskou, jinak bychom to nedělaly. /   

    Jsem umělec.
    To neznamená, že budu pracovat zadarmo.
     
    Platím účty stejně jako vy. Děkuji za pochopení .
     
    A já děkuji Zuzce-Zanky za překlad  kurzívou vyznačené části jsou můj doplněk k textu. 
     
     
    Jeden můj starší blog k cenotvorbě je zde /  a nakouknutí ke mně do "kuchyně" chystám. 

 

 

VÝSTUPNÍ KONTROLA--- VÝSTUPNÍ KONTROLA---

HALOO VERČO, A NA MNE SE TADY ZAPOMÍNÁ??? 

 

 Jmenuji se Chlup von Glashaus

Nerad se  fotím, to už raději spím  nebo se honím za míčkem. A když není vůdce smečky doma, obsadím mu židli, aby bylo jasno, kdo je v domě pánem. Prý připomínám jednoho slavného kocora z reklamy...no, tak jsem se teda uvolil, ať si udělají můj portrét... zrovna tady koukám na Verču, jak motá drátky a kontroluji, zda to dělá dobře. Přece nepošlu do světa nějaký šmejd! 

Moji lidští sluhové patří k hrdým záchrancům toulavých koček
a já tady v obchůdku  provádím výstupní kontrolu. Beru to se vší vážností. Dokonce ani Verčin kufr Obluda, na němž mám jedno ze svých vyhlídkových míst, bez mé propustky neodjede na žádný flertrh, to si pište. Verča myslí, že možná pocházím z některého významného kočičího rodu v nedalekém Polsku. Jenže moje maminka se zaběhla s obyč kocourem a tak jsem  měl smůlu. Místo aby mne vozili po výstavách, už jako kotě jsem byl podarován na hraní , pak vykastrován/au!/ A  když jsem začal dělat loužičky - ti lidé, co mne dostali, vůbec nepochopili, že moje tlapky nesnesou silikonové stelivo, vůně mne rozčilují a že na nás kočkách nesmíte šetřit, dokonce ani na levobočcích kočičí šlechty ne- bohapustě mne vyhodili na ulici. My kočky nejsme hračky pro děti, ani dárečky k narozeninám, pokud nemáte jistotu, že příští majitel není kočkomil, jasný? Už si nepamatuji, kdy a kde mne vysadili z auta. Nějaký čásek jsem přežíval ve skleníku pod Čapkou a přiživoval se na granulích místních psů a koček, které na mne syčely a prskaly.  Ne, že bych si snad nedovedl ulovit myš, ale není to zrovna můj obor. Pak udeřily mrazy a já se octl prý v dočasce v místnosti zvané zimní zahrada, kde mi konečně dávali nabaštit.  Jenže poté, co jsem několikrát pokousal a poškrábal jak Verču, tak jejího vůdce smečky Pepu, bylo rozhodnuto, že mne už nikam nedají, protože/cituji/  takového kocoura by brzy zase vyhodili. A to řekli, i když mne paní veterinářka chválila! Málem bych se urazil, ale plná miska byla přece přednější. A dnes už na mne nedají dopustit. 
 
 
Alergiky na kočky prosím, aby mne informovali předem. Verča všechno vyčistí a dá Vám novou krabičku z velké krabice, kam jsem ještě nepronikl.
 
A abych nezapomněl:  Otlapkované šperky jsem neorazítkoval já, ty dala Verča do klubu ZVN slouží na podporu zvířecích útulků.  A mohu potvrdit, že nejsou jediné. Nedávno jsem pomáhal balit zásilku pro Kočičky u Niky. Předtím to byly Jesenické kočky v nouzi, Azyl Gaia a už nepočítám, kdo všechno... 
 
Kočkám zdar! 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 Nejlépe vidíš srdcem 

 

 

O mně: 

Jmenuji se Viera Večeřová, hrdě si píši před jménem titul RNDr, poctivě získaný na Univerzite Komenského v Bratislave z oboru základní a ložisková geologie a geochemie. Vzdělání je pro mne výhodou a zároveň i závazkem- nemohu si dovolit podstrčit vám levnou imitaci místo pravého minerálu. Tvorbu mám v genech a odmala jsem inklinovala k výtvarným technikám, ale zvítězilo "rozumné povolání" . Základní umělecké vzdělání jsem  získala až jako dospělá a máma dvou synů. 

Korálky a kameny mne provázely celým dětstvím a následně i životem.  Na fleru mi učarovala technika wire- wrapping.

Moje výrobky jsme mohli potkat na výstavě secesního šperku ve Znojmě a na mojí autorské,  Flerem zaštítěné výstavě "Poklady Jeseníků v netradičním šperku" ve Vlastivědném muzeu Jesenicka v Jeseníku.

Pravidelně jezdím na výstavy lidové tvorby a uměleckých řemesel v polském Prudniku. Občas se můžeme potkat na trzích, většinou v rámci Olomouckého kraje. Moje povolání mi zatím nedovoluje věnovat se šperkařině na plný úvazek.  

Zkrátka nepřijdou ani kočičky v útulcích.

Příspěvky do dražeb podporuji Azyl Gaia v Hanušovicích-Kopřivné,  Azyl U Jiřinky Jiřiny Skoumalové v Olešnici a azyl kočičích seniorů Agy Grey  v Českých Budějovicích.  Podpořila jsem předvánoční akci  útulku Kočky Bohumín nebo Dočasku u Rada a Terky v Ostravě.  Momentálně jsou v kurzu jesenické útulky. Z Jesenických tlapek mám kocourka.  

 O léčivé síle minerálů nepochybuji. Má energetickou povahu, je dokonce měřitelná přístroji:-)

Všechny moje výrobky vznikají v nekuřáckém prostředí a protože jsem sama alergička, vyhýbám se kovům a materiálům, které by mohly způsobit alergii u jiných. Raději budu investovat do  kvalitnějších , i když dražších komponentů, než šetřit na nesprávném místě. 

Vaše osobní údaje /v rozsahu : jméno, adresa, číslo telefonu nebo e- mailová adresa /  budou v souladu s evropskou legislativou využity pouze k naší vzájemné komunikaci ohledně objednávky, resp. nákupu  mých šperků prostřednictvím www.fler.cz. 

   Registrovaným členům na fleru mohu vyhlédnutý šperk zarezervovat na Váš nick až do data plánovaného nákupu. U neregistrovaných to bohužel nejde.  Přesto mi raději pište o rezervaci, pokud víte že Vám v nákupu brání jen nějaká dočasná okolnost. Řešení rezervace je pro mne daleko menší problém, než rušení objednívky, za niž už mám odvedenou provizi. Děkuji Zelené srdce 

Běžně balím do bublinkové obálky. Všechny moje šperky odesílám v dárkovách krabičkách, jednoduché náušnice v pytlíčcích. 

Zasílám Českou poštou, dle váhy  jako doporučenou zásilku, nebo jako balík. Při ceně převyšující 500 Kč zasílám jako cenné psaní.  

Nakupující ze Slovenska a z EU, používejte prosím fio- účet!  

Objednávka, která nebude do 14. dní uhrazena, BUDE ZRUŠENA. Pokud  momentálně nemůžete zaplatit, využijte, prosím, rezervace, nebo mi napište do zprávy o prodloužení lhůty.Nezasílám na dobírku. 

 Šperky zhotovené technikou wire. wrapping nemají tu pevnost jako šperky ze zlatnictví. Poškození a závady na špercích, které nevznikly evidentním násilím / rozšlápnutím apod/ Vám  opravím zdarma. Pro všechny  moje šperky platí reklamační řád. Zkráceně:  do 14 dnů můžete odstoupit od smlouvy a nepoškozený šperk vrátit, oproti vrácení plné částky. 

 

Není k dispozici žádný popis fotky.

 

Vítám vás v mé minigalerii  originálních šperků.  

Hledáte-li něco kamínkového, neopakovatelného a tak trošku starobyle pohádkového?  Pak jste u mne na správné adrese! 

Fler používám jako minigalerii a výstavní plochu, nabízím zde většinou designové kousky podle vlastních návrhů, "ušité na míru" každému kamínku zvlášť. Často pracuji se surovými minerály. Každý šperk má za sebou dlouhou cestu od vytvoření přes patinování, leštění až po zabalení-a samozřejmě i vyfocení na fler. 

 

Jsem geoložka se zděděnými  uměleckými geny. Výtvarné techniky mne provázejí od chvíle, kdy jsem zjistila, že co si nemohu koupit, mohu si vytvořit :-) Když jsem poprvé navlékala náhrdelník pro panenku, byly mi asi čtyři roky a nevěděla jsem téměř nic o kamenech . 

K šperkům mne vedla ještě dlouhá cesta, o níž si můžete přečíst zde.

veronica-eve je moje obchodní značka. Ctěte prosím autorská práva!

Ocenit svou práci je nutnost, časy, kdy malíři malovali uza mosku čočky, jsou dávno pryč.  I když mne vytváření šperků těší, pracovat zadarmo nebo za 50 Kč na hodinu by byl luxus. . Poslední kousky jsem musela opět zdražit. Nahoru šly ceny materiálu, minerálů a krabiček. 

Za své peníze dostanete originál a kvalitu, žádný plast, sklo, falešné "minerály" nebo jiné  náhražky. Používám kvalitní obaly, v nichž můžete šperk bez obav i darovat. K přívěskům dostanete i kožený řemínek. 

Dále nabízím u měděných šperků  možnost zhotovení řetízku - jemnějšího ručně umotaného, s ozdobami nebo bez ozdob, případně dutinky upletené technikou viking-knit /za příplatek v rozmezí 300 - 500 kč podle délky a náročnosti řetízku- / u ocelových přívěsků dodám závěs z řetízkoviny na míru v ceně 100- 200 Kč, podle délky.  

Vaše osobní údaje /v rozsahu : jméno, adresa, číslo telefonu nebo e- mailová adresa /  budou využity pouze k naší vzájemné komunikaci ohledně objednávky, resp. nákupu  mých šperků prostřednictvím www.fler.cz. 

Jak se zorientovat v mých výrobcích: 

Na boční liště najdete přehledněji seřazené kategorie - podle typu šperku, podle materiálu i podle témat, na které byl vytvořen.

Romantic: jemné, ryze ženské šperky pro romantickou duši - objevíte zde kousky pro každodenní nošení ale např. i na svatbu

Fantasy- šperky inspirované historickou fantasy, archeologickými nálezy a pradávnými příběhy 

wild old cooper-silver: poněkud extravagantnější šperky pro odvážnější nositelky/nositele - sluší jim přírodní materiály a jednobarevné tkaniny, ale i tričko nebo pletenina

láskoamulety-  srdíčka z lásky nebo šperky vhodné i na svatbu- s minerály s "dobrou pověstí" co se lásky týče:-) 

bestiář - s motivy zvířat, hmyzu  nebo bájných tvorů s ochrannou funkcí

Májové kočky- do této kategorie jsem vyčlenila šperky, vhodné na svatbu. Většinou s perlami, měsíčními kameny a růženíny :-) 

Pro orientaci v minerálech jsem sepsala blog. Sama však razím teorii:  Vybírejte srdcem! 

Používám kovy s minimálním rizikem alergických reakcí. Je to nutnost-jsem alergička. V překladu-pokud se po materiálu neosypu já, je malá pravděpodobnost, že se osype zákaznice. I když čert alergické reakce nikdy nespí. Proto mne o svém problému raději informujte předem.  

Bližší informace o kovech, které používám, najdete zde  v blogu

Kamínky mám nejraději kvalitní, nebarvené. Barvené acháty používám zřídka. Na úpravy nebo podezření na umělý, resp. uměle upravený materiál předem uprozorním. 

O umělých úpravách kamínků jsem našla pěkný článek zde  

 Plánujete některý z mých výrobků darovat k svátku, k narozeninám nebo k nějakému významnému datu? Napište mi  do zpráv, o který výrobek máte zájem, svůj nick na fleru a datum plánovaného nákupu. Vystavím Vám rezervaci.  

Balím do bublinkové obálky a šperky odesílám v krabičkách

Zasílám Českou poštou, buď jako doporučené psaní, nebo jako balík. Po dohodě je možné zaslat PPL nebo Zásilkovnou. 

Nezasílám na dobírku, protože 

a) zbytečně to navyšuje výdaje oběma stranám 

b) není záruka, zda zákazník zboží převezme a pak jsou na mé straně všechny (zbytečné) náklady .

Objednávka, která nebude do 14. dní uhrazena, BUDE ZRUŠENA. Pokud  momentálně nemůžete zaplatit, využijte, prosím, rezervace, nebo mi napište  /VP,  SMS/ o prodloužení lhůty. 

  Zakázková výroba -

 - předem si domluvíme:

nejvyšší cenu    /počítejte s tím, že se jedná o autorský šperk a cena nezahrnuje jen materiál, ale i mou práci a bude navýšena o provizi fleru + aktuální  poštovné+ balné). 

 materiál (kov), minerál nebo alespoň barvu kamínku- /zásadně používám svůj vlastní nakoupený materiál/.  U dražších minerálů samozřejmě musím započítat i jejich cenu a výdaje za nákup. 

přibližný tvar a velikost šperku 

šperky dělám podle vlastních návrhů, stačí mi napsat např motýl, orchidej...a cca velikost.   Prosím, nežádejte mne o kopii šperku, který zhotovil někdo jiný! Obraťte se, prosím, na autora šperku.

Doporučuji upřesnit:  délku řetízku, tvar náušnicových háčků ,  číslo prstenu, obvod zápěstí 

Materiál  komponentů 

zde neslevujiřetízky a náušnicové háčky z chirurgické oceli nebo z nerezu. Zásadně nepoužívám levné bižuterní řetízky nebo náušnicové háčky, ani z důvodu snížení ceny šperku.   

 U měděných komponentů je zatím problém sehnat čistou měď a . proto si raději vytvářím náušnicové háčky, řetízky atd sama, z materiálu, z něhož byl zhotoven šperk. Což se přirozeně  promítne i do ceny šperku. 

šperk vytvořim podle svého vlastního designu a vystavím do prodeje s rezervací na Vaše jméno.

Není Vaší povinností zhotovený  šperk koupit. 

Neodebrané šperky  zůstanou v prodeji v mém obchůdku a svého zákazníka si najdou. 

Wire-wrapping je časově náročný, počítejte proto s dodací lhůtou 2-3 týdny! 

 Moje minigalerie 

Šperky si navrhuji sama. Moji tvorbu ovlivnily archeologické vykopávky, historie, fantasy literatura a  LARP. I když sama nejezdím, mám kolem sebe ty, kdo jezdí, čtou a znají. Tvořím pro ně a jsem ráda, když se moje šperky líbí. 

Kamínky jsou pravé. Stojí mi za to nakoupit si je na burzách nebo od prověřených prodejcú. Některé z nich jsem nasbírala sama přímo na lokalitách a dobrušovala je ručně.  

 Na burzách minerálů a v nejrůznějších prodejničkách s kameny vybírám ty, které vyhovují tvarem, barvou nebo jsou něčím zvláštní (růženín ve tvaru listu) 

Pro kamarádku Moniku Kašovou, která se zabývá arteterapií, vyrábím držáčky na ampulky s barevnými aromatickými oleji. 

romantic-list růženínu                                 Pre Petra: držiačik achátový

                                                                                             (pánsky)

Občas si "odskočím" od drátků k cínování. Používám výhradně slitiny cínu se stříbrem a mědí. 

Zbraň pro kočku/ dýka pro Mylady      Neprodejný: Fénix

Láskoamulet: Srdce kamene                Andělský swap 2014-Andělka 

 něco o tvorbě ceny- je to věda :D image

tento děkovací  banner vytvořila kamarádka ROPE 

Používám kovy s minimálním rizikem alergických reakcí. Je to nutnost-jsem alergička. V překladu-pokud se po materiálu neosypu já, je malá pravděpodobnost, že se osype zákaznice. I když čert alergické reakce nikdy nespí. Proto mne o problému raději informujte předem. 

Bližší informace o kovech, které používám, najdete zde  v blogu

Kamínky mám nejraději kvalitní, nebarvené. Barvené acháty používám vlastně jen v cínovaných špercích a někdy je nechávám záměrně vyblednout. Na úpravy nebo podezření na umělý, resp. uměle upravený materiál předem uprozorním. O umělých úpravách kamínků jsem našla pěkný článek zde  

 Plánujete některý z mých výrobků darovat k svátku, k narozeninám nebo k nějakému významnému datu? Napište mi  do zpráv, o který výrobek máte zájem, svůj nick na fleru a datum plánovaného nákupu. Vystavím Vám rezervaci.  

Balím do bublinkové obálky, náhrdelníky a náušnice na papírové kartě s plastovým obalem, citlivější šperky odesílám v krabičkách. 

O dárkové balení si pište v objednávce!

Zasílám Českou poštou, buď jako doporučené psaní, nebo jako balík. Po dohodě je možné zaslat PPL. 

Nakupující ze Slovenska, používejte prosím fio- účet! 

Proč nezasílám na dobírku?

a) zbytečně to navyšuje výdaje oběma stranám 

b) není záruka, zda zákazník zboží převezme a pak jsou na mé straně všechny (zbytečné) náklady na poštovné.

Objednávka, která nebude do 14. dní uhrazena, BUDE ZRUŠENA. Pokud  momentálně nemůžete zaplatit, využijte, prosím, rezervace, nebo mi napište do zprávy o prodloužení lhůty.

  Zakázková výroba -

chcete speciální dárek pro svého blízkého? 

 - předem si domluvíme: nejvyšší cenu, jakou akceptujete    počítejte s tím, že výslednán cena bude navýšena o provizi fleru + poštovné+ balné).

 materiál (kov), minerál nebo alespoň barvu kamínku

přibližný tvar a velikost šperku

doporučuji upřesnit i materiál a  délku řetízku, tvar náušnicových háčků apod. U měděných komponentů nezaručuji, že seženu čistou měď- řetízky jsou většinou ocelové s pokovem. 

šperk vytvořim podle svého vlastního designu a vystavím do prodeje s rezervací na Vaše jméno. 

Není Vaší povinností zhotovený  šperk koupit. 

Můžeme se domluvit i na jedné- dvou alternativách na výběr- zbylé zůstanou v prodeji v mém obchůdku. 

Prosím, nežádejte o kopii šperku, který zhotovil někdo jiný! Obraťte se, prosím, na autora šperku.

Wire-wrapping je časově náročný, počítejte proto s dodací lhůtou 2-3 týdny! 

 

 S námi je každá kočka neboli moje alter-ego: 

Kamínky z přebytků mé tvorby můžete najít na mém profilu veronica-eve-materiál 

 Při objednávce z několika  profilů platíte jen jedno poštovné!

 

Doporučuji: 

Moje oblíbené obchůdky? Celý fler, podle toho, co potřebuji:-)

a teď chvilku vážně: 

na šperky: Serenity, Eire, Darkmoon, Sadee, Ulcinnen, Katerinella,  Gem World, Pavla Urxová, Sněženka, Zanky, Futetka, Jzdenka, Matamity, ManDari, Modrý květ, AbrakaGabra, Germia, Yana, Nagua, Lishka

 

Na kamínky:  Mramira-minerály-materiál, U Lípy, Gems, resp. Pedro Gems, brioletka, Eire, Martapa, Jitkita,  Mandari materiál, Matamity materiál, Kamenná Lishka. A samozřejmě Saffron.

 

Na keramiku: Lettuce

 

Techniku wire-wrapping vás nejlépe naučí serenity nebo prezenčně v Brně a Praze Eire. Základy  učím i já prezenčně v Jeseníku buď individuálně, nebo na korálkářských akcích obchůdku Anelis-kreativ.  

Do tajů cínování mne zaškolila Iveta Hlobilová.

Na tvrdé pájení se jednou vypravím do obchůdku Jindřich a Rudolf, na stříbro se chystám k Frapernikovi, Vensy a k Věnině Kolomazníkové. A na  Art clay Silver do Ateriéru Stříbro.  

 

řečí zákona neboli reklamace a spol.: 

  • Ve smyslu občanského zákoníku můžete odstoupit od smlouvy a výrobek vrátit do 14 dní.
    Kladně vyřízená reklamace předpokládá navrácení zakoupenéhpo zboží. V tom případě máte nárok na 100% ceny, kterou jste zaplatili na fleru, plus obvyklé poštovné.
  • V případě, že reklamované zboží nevrátíte/ včetně rozbitých částí/ reklamace nebude přijata.
  • Faktury si můžete stáhnout v elektronické formě. Na vyžádání zašlu fakturu s originálním podpisem a razítkem. 
  • Oprava drobné, snadno odstranitelné závady je zdarma, včetně odeslání šperku zpátky. Totéž platí pro výměnu náušnicových háčků, pokud jste měli na použitý kov alergickou reakci. 
  • O alergiích na kovy (pokud o nich víte) informujte předem. Komponent Vám vyměním v rámci objednávky, v případě, že to nejde, bude objednávka zrušena.
  • U náušnic, které mají háček vestavěný v těle, nejde háček vyměnit. Věnujte, prosím, pozornost popisu výrobku! 

mimo reklamace:

Úpravy šperku na přání: 

Zkrácení nebo prodloužení řetízku na míru, výměna zapínání /např. z bočního na zadní/ je za příplatek 50 Kč plus poštovné.

Výměna náušnicových háčků za poštovné plus cenu materiálu + 20 Kč / pár. resp. u zapínacích pořizovací cena háčků Pokud si  úpravy šperků domluvíte při objednávce, máte výměnu zdarma. 

dodělání druhé náušnice za ztracenou nebo zničenou  ( pokud byla zakoupena v mém obchůdku a za předpokladu, že mám ještě k dispozici stejný materiál) je za poloviční cenu, než byla původní cena náušnic.

Kopie náušnic z jiných obchůdků nedělám- obraťte se, prosím, na autora. Žádný autor nemá rád " kopírky"  a moje tvorba je postavena na originalitě. Nechtějte tedy po mně, abych vyráběla podle cizích vzorů. 

Dodělání přívěsku nebo obou náušnic do soupravy  viz zakázky.

 

!!! Zboží označené tlapkou věnuji na podporu zvířátek v útulcích .

 Pro orientaci v minerálech jsem sepsala blog. Sama však razím teorii:  Vybírejte srdcem! 

Způsob dopravy
Zasílám Českou poštou jako doporučený dopis. Dražší věci v plastové obálce jako cenné psaní. Dražší zásilky než 500.- Kč jsou pojištěné-pojištění je v ceně poštovného. Zásilky váhou přesahující limit pro doporučené zásilky(2 kg) jako pojištěný balík. Objednávky v časově blízkých termínech Vám odešlu najednou (ušetříte 1 poštovné). V ceně zásilky je základní balné- bublinková obálka, karta na šperky. Šperky jsou jištěny kvalitní krabičkou, kterou možno zpravidla použít i jako dárkové balení. Dárkové balení (papír, stužka) je zdarma. Šperkařské krabičky jsou za příplatek ve výši jejich nákupní ceny. Dodatek dle zákoníku práce, bod č.3 § 1832: (1) Odstoupí-li spotřebitel od smlouvy, vrátí mu podnikatel bez zbytečného odkladu, nejpozději do čtrnácti dnů od odstoupení od smlouvy, všechny peněžní prostředky včetně nákladů na dodání, které od něho na základě smlouvy přijal, stejným způsobem. Podnikatel vrátí spotřebiteli přijaté peněžení prostředky jiným způsobem jen tehdy, pokud s tím spotřebitel souhlasil a pokud mu tím nevzniknou další náklady. (2) Jestliže spotřebitel zvolil jiný, než nejlevnější způsob dodání zboží, který podnikatel nabízí, vrátí podnikatel spotřebiteli náklady na dodání zboží ve výši odpovídající nejlevnějšímu nabízenému způsobu dodání zboží. (3) Podnikatel uhradí spotřebiteli náklady spojené s vrácením zboží, jestliže neupozornil spotřebitele o povinnosti nést tyto náklady v souladu s ustanovením §1820 odst.1 písm.g). (4) Odstoupí-li spotřebitel od kupní smlouvy, podnikatel není povinen vrátit přijaté peněžní prostředky spotřebiteli dříve, než mu spotřebitel zboží předá nebo prokáže, že zboží podnikateli odeslal.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Zboží

Další zboží od veronica eve

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--