Domů Profil prodejce moje bags
Petra Holíková
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Přerov, ČR
  • 563 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (215) 100%
Nadšenci: 1929
Aktivita: aktivní
Prodáno: 563
Registrace: 11.2.2012
Město: Přerov
Stát: ČR

moje bags

/ Prodávající
Novinky
864584
17.2.2020 Nechala jsem si natisknout látku s vlastním vzorem - více v blogu.

Dobrý den!

Kreslím a šiju a ráda obojí kombinuju. Výsledkem pak jsou poctivě vyrobené kabelky a batohy ušité z pečlivě vybraných vegan-friendly materiálů a umělecké tisky.

O kreslení 

Jako malá jsem kreslila pořád a všude, ale po dokončení studií a nástupu do práce jsem měla na kreslení stále méně času, až jsem nakonec skoro vůbec nekreslila. V roce 2017 jsem odjela dobrovolničit do útulku pro opice v Anglii a jak známo, v Anglii pořád prší. A co dělat, když jste odříznutí od civilizace, uprostřed lesa a bez internetu? A tak jsem začala znovu kreslit a už jsem nepřestala.

image

Nejraději mám realistickou kresbu tužkou, ale poslední dobou zkouším i akrylové barvy, akvarel a digitální kresbu na tabletu.

Všechny obrázky, které zde najdete jsou reprodukce tištěné na vysoce kvalitním papíru archivní kvality.   

Obrázky nabízím v těchto formátech. Pokud ale máte speciální požadavek ohledně velikosti, napište mi a domluvíme se.

O šití

Mám za sebou sice studium designu na UTB ve Zlíně a magisterský titul, jsem ale spíš samouk, protože nejvíc jsem se toho naučila metodou pokus/omyl (jeden příklad tady).

Snažím se neplýtvat a nepřispívat k zahlcování planety plasty a dalším odpadem, proto kupuji zbytkové materiály od místních výrobců, které byly vyřazené z výroby.

Kladu důraz na kvalitní zpracování (konce švů pořádně zapošívám a nitě fixuju tavením, namáhané spoje několikrát prošívám, nepoužívám lepidlo...) a vyrábím každou věc tak, aby Vám sloužila co nejdéle.

image

Protože mám ráda zvířata, nepoužívám žádné materiály z nich vyrobené (kůži, hedvábí apod.). Moje výrobky nesou od roku 2018 označení "approved vegan" udělované organizací Peta.

 

 

Všechno, co tady najdete, vzniklo vlastnoručně podle mých vlastních návrhů a střihů, buď jako originál nebo jako součást limitované serie.

image

image

Snažím se šetřit přírodu i při balení svých výrobků, takže často používám použité krabice, investovala jsem do papírových lepících pásek a jediné plasty, které při balení používám, jsou bublinkové fólie z druhé ruky a recyklovatelné průhledné uzaviratelné sáčky, do kterých balím obrázky.

Podívejte se i k H.h., pokud nakoupíte u nás obou, pošleme zboží v jednom balíčku.

image 

 

- - - - - - - - - - - - - 

Rozhovor

Nůžky místo rukou

Jak jsem poprvé sítotiskla

Jak jsem se vrátila ke kreslení

Jak jsem málem kradla ve jménu umění

Jsem zpět! ...aneb jak jsem dala výpověď

Jak si vyrobit kartičky na brože nebo náušnice

Moje první autorská látka

Už zase sítotisknu

Způsob dopravy
Zboží posílám buď Českou poštou jako doporučený balíček (pojištěné na 500 Kč) nebo přes Zásilkovnu (do rukou adresáta nebo na výdejnu). Tisky odesílám v kartonové obálce nebo v tubusu. Menší a měkké věci k Vám dorazí v bublinkové obálce, kabelky a věci náchylnější k úrazu přijdou v krabici (většinou recyklované). Pro zákazníky ze Slovenska mám účet u Fio a pro ostatní zahraniční objednávky paypal. Na Slovensko posílám balíčky Slovenskou poštou prostřednictvím Zásilkovny. Fakturu/paragon ke zboží přikládám pouze na vyžádání (šetříme lesy). Pokud posíláte platbu z účtu, který není veden na Vaše jméno, připište to prosím do poznámky k platbě, ať vím, od koho peníze jsou. Balíčky posílám většinou následující den po přijetí platby.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od moje bags

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--