Lubicsa: Osobní zápisníky

Amasaké

Amasaké je lahodný, delikátní, lehce stravitelný pokrm původem z Japonska. V podstatě tradiční kaše z obilovin, která je díky...

Dezinfekce mýdlenky

Jak mýdlenku vydezinfikovat? Můžeme použít ocet - používám ho spolu se sodou na mytí umyvadla, WC, kachliček. Nebo - teatree olej....

Jak změřit míry chodidla

Pomocí pravítka nebo krejčovského metru jednoduše změříme přímou délku chodidla. Důležité při tomto měření je, aby se pata...

Nadání + práce = tvorba

Co je to tvorba? Proč tvořit? Je tvorba práce? Co potřebuji k tomu, abych mohl/a tvořit? Myslím, že na začátku člověk hledá,...

Černá slunce v Ostravě

Claylady zvala na výstavu už před měsícem, konečně jsem absolvovala. ...“Poezie neukládá se dnes jen do knih, lze básniti...

Dvanáct kapek v moři

Od neznámého autora... Byl jednou jeden žák a ten se zeptal svého učitele: "Co mě odděluje od pravdy?" A učitel řekl: "Nejsi sám,...

Prší, prší, jen se leje...

Ten nepřestávájící déšť mě vyhnal ke kompu. Probírala jsem se přednedávnem nafocenými obrázky, které jsou tvořeny kalužemi...

Bezová citronáda

Před lípou smekni, před bezem klekni - říkávala moje babička. Bez černý je keř - někdy stromek - nezmar. Zahradníci jej neradi....

Podvečer

Ročník 1960. Vdaná, 3 děti. Studia v Olmiku. Mám ráda: podzimní slunce, duhu, třpyt ranní rosy či skleněného střípku,...
další strana
2/2
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím