Fler Fler MAG Hledat ve článcích: šití
Hledání ve článcích - na hledané spojení šití nalezeno 574 článků.
Opava, Krnov, Dvůr Králové nad Labem, Kolín, Brno, Olomouc, Přerov, Frýdek-Místek a historicky poprvé se v červnu koná Flerjarmark také ve východočeských Králíkách. Vydejte se podpořit své oblíbené tvůrce a setkat se s... číst článek »
Bohdana a Jiří jsou v tvorbě i životě sehranou dvojkou. Ona nápady trousí, on je sbírá. Ona výrobky hňácá, on je odlévá. On nejraději pracuje dopoledne, ona večer. Značka Bohda odráží jejich smysl pro humor a ironii.... číst článek »
Malovaná trička, mikiny, tašky, hodiny, krabičky, housle, malované svatební dekorace… Ale i nástěnné malby v hale Dětské kliniky v Českých Budějovicích i okolních školkách. Že je to na jednoho člověka hodně?... číst článek »
 
Od malička ji to táhlo k šití, ale cestu vyučené dámské krejčové zkřížily bosoboty. Naštěstí :). Ty první ušila KAKU barefoot svému muži ještě na šlapacím stroji. Dnes je schopná vyrobit malou i velkou botu... číst článek »
 
Při přemýšlení, co s volným časem na rodičovské dovolené, se Šárce do cesty připletl starý šicí stroj po babičce. Spojila milované kreslení s šitím, a tak vznikly její první zipové kapsičky s nažehlovanou grafikou... číst článek »
Jako malá hledala suzanah v trávě štěstí. Od hledání čtyřlístků a navlékání korálků na silon se dostala až k výrobě originálních broží s kouzelnými názvy jako Kukadluše, Pobleduše nebo Anděluše. Proč může... číst článek »
1/96
předešlá strana
Menu
--